06.04.2017

Hei 🙂

Først ønsker jeg å få takke alle som en som har skrevet masse fine tilbakemeldinger i forhold til mitt blogg innlegg i går om min mamma, og som synes at jeg har vært veldig flink til å reflektere over livet og lignende.

Utrolig hyggelig og få slike tilbakemeldinger, det bidraget som jeg skrev om Mamma i går hadde jeg ønsket og få formidlet i veldig mange år, det har lagt på meg , at dette måtte ut og mulig det er flere som har opplevd det samme? håper virkelig ikke det, men en vet selvfølgelig aldri.

Flere som har skrevet til meg at de oppfordret meg til å skrive en bok, ja det er jo ikke borte vekk, har hatt det i tankene mine det også i mange år, kommer til å fortsette min skrive glede her inne , så blir en bare bedre og bedre i forhold til å utvikle seg både i språket og skrive kulturen.

I forhold til hva jeg jobber med i dag i min ordinære jobb og hva jeg ønsker og utvikle er det på en måte samme prinsipp , er jobb med mennesker som alltid har lagt meg nærmest. Jeg liker å utvikle meg , se lesninger og samtidig få mer kunnskap og videreutvikle meg som menneske og person.

Har tilegnet meg mer kunnskap i fra bøker om selvutvikling, det er et godt supplement som en kan ha som en veiledning i livet, synes det er godt å lære en annen måte å gjøre ting på, samtidig å være løsningsorientert

Jeg som person har alltid hatt store drømmer om hva livet skal bli, jeg har aldri heller hatt vanskelig for å se muligheter der andre ser begrensninger.

Det året jeg skilte meg i fra pappaen til  mine barn , så fikk jeg utrolig mange lærdommer som jeg måtte går igjennom. Jeg hadde ikke fast jobb på den tiden , jeg jobbet som vikar ved et sykehjem og trivdes veldig godt,  hadde mye jobb og på den tiden hadde jeg Oriflame som en hobby jobb noe som ga meg både inntekter og samtidig næring til å utvikle meg, ha mål som jeg kan nå. Jeg jobbet meg til utallige turer , og ble gruppe leder og hadde et stort ønske om å videre utvikle meg , men dessverre det ble ikke slik.

Jeg måtte høre om råd til min far i forhold om han trodde jeg kom til å klare meg økonomisk, mitt selvbilde på den tiden var meget lavt, og jeg hadde ikke den største truen på at jeg kunne klare det selv, men ved at min far og jeg hadde denne samtalen. Hei pappa jeg og pappaen til mine barn skal dra fra hverandre, og jeg ønsker og kjøpe han ut, tror du at jeg kommer til å klare det ? Pappa svarer Hva trur du selv ? Ja jeg skal klare det jeg jobber mye på sykehjemmet og på et hotell og med Oriflame og jeg kan garantert få en til jobb om dette behøves. Pappa : Ja da e det bare å gjør det .

Disse orden var det som skulle til for at jeg fikk opp min selvtillit for at jeg hadde nok gøds for å stå i en kamp , en skilsmisse vet alle som har vært i dette, at det ikke alltid er dans på roser, da får en oppleve den en har vært gift med sin bakside. Jeg måtte styrke meg selv, men jeg måtte selvfølgelig påse at jeg hadde økonomi som skulle tilsi at jeg kunne klare å overta huset , jeg hadde de admisjonene som skal til for å jobbe og stå på, det hadde jeg bevist under hele ekteskapet med mine barns far, jeg hadde alltid hatt 2 til 3 jobber og likte å jobbe målrettet.

Jeg dro i banken og skulle formidle at jeg ønsket og overta lånet slik at jeg fikk overta huset og betale ut faren. De hadde ingen tru på meg i banken, jeg husker enda min forferdelige frustrasjon, hun bare flira til meg i banken og fortalte meg hva hennes egene planer var hun skulle bygge seg et hus. Hun i banken lot meg får betale på huset , så hun skrudde opp avdraget til 12700 i måneden , så jeg garantert ikke skulle klare dette. Jeg bestemte meg at dette skal ikke knekke meg, jeg skal stå på og jobbe målrettet.Jeg fikk meg en ny jobb der jeg fikk 100 % fast det krevede banken , fikk jobb i en restaurant som jeg tjente nok slik at jeg slippet å jobbe flere plasser samtidig.

Jeg hadde betalte på huset i ett år , før jeg orket å gå i banken en gang til for å be om lånet, pga den avisningen og den behandlingen jeg fikk følte jeg ikke at jeg fikk en god kjemi med den person. Hvorfor jo fordi hun hadde ikke trua på meg, bare satte opp begrensinger og ikke så at jeg var den personen jeg var. Jeg fikk bevist meg at jeg hadde gøds og klarte dette. Da jeg kom i banken faktisk 1 april året etter , da fikk jeg prate med en annen mann, da hadde jeg alle tallene klare og viste hva jeg hadde ut og inn. Han så på tallene og meg og var forunderet , på hvordan jeg hadde klart og betalt så høye lån han var overgitt, han ordnet meg et lån slik at jeg fikk en bedre ramme betingelse. Da hadde jeg betalt ned 100000 ned på lånet , noe som han ikke klare og skjønne at jeg hadde greid.

Da en mestret noe som en ønske å har målet framfor deg , er det lettere, spesielt når det er det ditt ønske er. jeg klarte og bevise overfor banken at jeg var den personen jeg ga uttrykk for , jeg har forståelse at de selvfølgelig ikke kan låne ut penger hele tiden, men dette beviser bare i sin helhet at det bor mer i oss mennesker en vi bruker. Vi er snare og si at dette fikser jeg ikke, dette må jeg ha hjelp til og lignende . En må lære seg å stå i litt problemer fordi ,en lykkes til slutt og samtidig så lærer en selvfølgelig masse av dette.

Ved at jeg gikk igjennom dette , så lærte jeg meg å være enda mer strukturert, samtidig satt jeg meg opp mange mål som jeg skulle nå. Dette for å motivere meg selv , slik at jeg ikke slakket av for mye.

Det en ikke dør av , det lærer en av sies det. I dette tilfellet fikk jeg også overbevist over for meg selv og mine barn at vi klarer absolutt det vi vil. Dette ble en stor seier for meg fordi jeg hadde ingen hjelp i fra noen andre en kun meg selv, jeg hadde sikkert kunnet tatt turen til pappa, men jeg ville klare meg selv helt på egen hånd. Hvorfor var det flere som sa, det e jo så lettvint å få hjelp, Helt klart er det en lettvint løsning svarte jeg men , den dagen våre foreldre ikke er mer hva da ? jeg vil ikke tilegne meg et mønster i livet der jeg er avhengig av å måtte be andre mennesker om penger fordi at jeg skal klare og være fornøyd og bli tilfredsstilt.

Ved at en tenker og på det som en ønsker og gjøre så har en allerede satt planen i gang , så er det bare å fortsette ved å gjøre den ferdig.

 

Tusen hjertelig takk for at du tar deg tid til å lese bloggen min, utrolig hyggelig om du ønske og dele den også . Det hadde jeg satt veldig pris på.

 

 

 

 

 

 

 

MVH

Elin – Weronika

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg