Woow må jeg da? Yes do IT 🙏

Hei kjære lesere ♥️

 

Tenkt at nå er vi inne i siste dagen i Mai mnd dette er i grunn sykt i grunn.

Synes ikke du det like så? Jeg har noen ritualer som jeg alltid gjør etter vi er ferdige med en arbeids mnd.  Ser igjennem tallene for bedriften min, Gruben Massasje og veien til lykke. Også er det veileder jobben som jeg også nå summerer opp hvordan jeg har hatt det i mai.

Hva har jeg lært? Og hva gjorde jeg feil.

Vet du ved at vi er bevist på hvordan vi er så endrer vi oss litt hele tiden. Til en bedre værson en vi var tidligere. Jeg har alltid likt å være i endring til det bedre.

Jeg kan også være utrolig lat men når vi snakker jobb så er jeg heller det motsatte, arbeids narkom.

Jeg har funnet min nøkkel i hvordan jeg kan bruke alle mine gode kunnskaper, til å hjelpe andre.

Det synes jeg er så digg.  Har et mål om å begynne å lage you tobe kanal der jeg formidle mine gode råd på veien til et bedre liv.

Ved å ta de stegene som jeg har gjort.

Ofte får jeg spørsmålet blir du aldri lei av å jobb målrettet? Som gründer blir jeg nok aldri helt lei jobben min, jeg gjør jo bare ting jeg digg. Å allerede så merker jeg at jeg får energi av å hjelpe i veileder jobben selv om noen samtaler kan være tøffe.

Det vil alltid være noen som tar vår energi, men da blir det straks mye mer viktig at vi tar kontroll over livet vårt å da merke jeg snart når jeg må sentrer meg også gi meg en annen energi.

Hva er det som tapper oss for energi?

Negative mennesker

Drama situasjoner

Falske mennesker

I grunn alt som er negativt

Hva gjør vi for å stå i mot disse situasjoner?

Her er det at vi må våge å si Nei når det er situasjoner som ikke er ønskelig.

Ta ansvar for hvem du omgås

Ta å kutt kontakt med negative mennesker

 

Ved at vi tar en større endring så vil vi også ikke motta at vi tiltrekke oss negative situasjoner.

Du skjønne det vi fokuserer på er nettopp det vi får mer av.

Vær i gode vibrasjoner, med de som løfte deg opp ser din verdi også har en positiv måte å være på.

De gjør samværet med de mye bedre også har vi good feelingen når vi drar til vårt eget etter å vært sammen med de som er på positivt frekvens.

Det du også vil merke ved å ta kun denne endringen så tiltrekke du deg mer positive situasjoner. Drama situasjonen blir det ikke mer av fordi vi har forlatt dette fellesskapet som ikke er en sunn livsstil.

Koklusjon er ved å kun starte med å forandre hvem du er med i din hverdag endrer hele livet ditt til en mye bedre plass å være.

Har du andre områder du ønsker å endre?

Mange føler seg ikke helt hjemme på jobb. De føler seg baksnakket også mobbet.

Det som endrer seg når en forandrer fokus her er at vi tar kontroll over oss selv. Vi gir oss masse kjærlighet, vi tar kontroll over hvem og hva vi ønsker å ta til oss.

Det som er medisin her er at vi ser de andre som hyggelig, å er hyggelig men trekker oss unna de. Vi gir de kun den energi og kontakt som er nødvendig.

Men vi må være hyggelig, å være trygg på oss selv. Det blir vi da vi hele tiden er obs på hvordan vi er og hvordan vi lever. Det å hele tiden reflektere over situasjon. Å være en part som ikke gir hele deg i alle prosjekter. Når vi gir følelse i alt det er også da vi blir mer emosjonelle.

 

Derfor er konklusjon her vær objektiv, se saken i fra alle synsvinkler, vurder deg selv hva kan jeg selv ende siden jeg hele tiden tiltrekker meg det samme?

Gjør du det, da har du ikke fullført prosessen med å ta bort det du må endre på for å få en best mulig hverdag.

Da kan vi ikke heller skyld på alle andre, vi selv står ansvarlig for hvordan vi objektiv har det. Da må vi også ta valg.

Dine opplevelser å situasjoner er pga av dine egne valg.

Ta gode valg for dagen din i dag kjære leser.

Så snakkes vi snart 🥰

 

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

0 kommentarer

Siste innlegg