Jeg rydder i min åker, så rydde du opp i din !

Hei😗

Godt å kunne sove lenge en søndag, nyte å slappe av . Liker ikke å stresse å jage hele tiden. Vet mange tenker at jeg har tempo i 100 hele tiden .  Slik er det ikke. 

Den gode energien sitter enda i meg , i fra i går . Godt å kan ha det så godt.  Setter så pris på , alt en får være med på. Møter flotte folk, som en prater med.  I slike øyeblikk hadde det vært kanon å hatt bedre tid å kunne prate. 

Men en må også ladde opp , denne uka har jeg hatt et høyt tempo, vært på noe alle dager . Opp tidlig og sent i seng, så Søndag å fri på dagen.  E gull, da kan en ro ned å reflektere over hva en har gjort bra i uka , hva står igjen?

Nå er det kun 1 uke og 3 dager før vi reiser til San Diego.  Mange som ønsker å møte meg før vi drar, så ja har fullt program i neste uke også . Det som e godt ved å tilføre dagene med positive mennesker.  Det bidrar til at jeg klarer også å yte mere . Jeg klarer å stå i noe som er tøft og slitsomt.

Det å være livsnyter, forfatter spire , en som ønsker å bygge din egen business.  Er ofte en ensom arena , fordi jeg har ikke mange å heng meg på , fordi ofte så er det de som ikke skjønner som begrenser meg aller mest. Derfor holder jeg meg et stykke unna de.

For å utvikle seg, ta modige valg må en ha de rundt deg som heier på deg.  Jeg har heldigvis ungene og en del gode venner som forstår meg.

Det å være i noe som ingen helt forstår hvorfor en må bryte mønster og utvikle seg.  Det får bli deres greie. Jeg rydder i min åker , så ta de problemer som du har i din egen åker . Best å fordele det , fordi vi har alltid ulike mål og ambisjoner. 

Jeg har satt meg sykt høye mål og ambisjonene.  Hvorfor jeg har satt det , er fordi jeg ønsker å lykkes og ha noe å jobbe i mot. Jeg har trua på mine prosjekt, så må du selv ta trua på dine drømmer. 

Lag deg en nydelig Søndag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min  ❤❤❤

0 kommentarer

Siste innlegg