Hatt en hyggelig venninne date på café.

Hei☉😊

Etter en flott arbeidsdag var det innafor å hygge seg sammen med en flott venninne. 

Dette med å skape gode relasjoner er utrolig viktig.  Det gjør godt i sjerla de etter at en har fått hygget seg å ikke minst, se andre mennesker. 

Det å gi litt tid til en god venn , vise omsorg har en god betydning både for helsegevinst.  Fordi du blir mer lykkelig ved å ha det gøy og trivelig. 
Du tiltrekker deg mennesker som er på det samme nivået som deg selv.

Kjenner godt på denne café turen gjør  utrolig godt med humøret mitt.  Nå er jeg ikke en person som er mye negativt.  Men uansett e det godt å være bare en selv å få prate venninne prat.

Jeg drar til Las Vegas nå denne uka, så synes det er koselig å lage gode stunder med mennesker som ønsker å være i mitt liv.  Har lagt ved flere bilder dette har jeg hentet i fra nette.  Skal ta masse bilder når vi kommer fram.

Jeg har jobbet å stått på nå uavbrutt.  Etter at jeg kom hjem i fra USA sist.  Nå blir det kun jeg å eldste sønn min drar.  Litt vemodig at vi ikke alle sammen drar. De 2 minste barna mine er til sin far da vi drar. 

Det er slik livet er, vi må ta valg og beslutninger, som ikke alltid en ønsker.  Uansett må en bare gjøre det beste ut av det.

Skal ordne ferie gave til ungene ❤

Mvh

Elin – Weronika.

3 kommentarer

Siste innlegg