Vi kun ser oss selv 🙈

Hei 😘

Helgen puster oss i nakken, litt rart at tiden går så fort unna.
Det handler så klart om hva vi gjør å hva vi legger i alt vi foretar oss.

Bare det å få gjort litt mer enn det en så før seg.  Betyr enormt mye.  Det er ofte slik at en ikke alltid ser for seg at ting hoper seg opp, men det er slik det er.

Da en tar en beslutning så er det ikke alltid like lett å gi helt avkall.  Det å ha nok inntekter er viktig… Så mens jeg modner med det vi skal gjøre.  Så må en være litt i det en vil avslutte.  Det Hadde vært så mye lettere om vi hadde vært 2 voksne her hjemme. Så hadde ikke alt hvilt bare på meg.

Det å få solgt mer produkter gjør mye med meg,  gøy å få avkastning på det en jobber mot.  Være min egen sjef.  Eie min egen tid, bare det å hele tiden bestemme seg for hva vi skal gjøre. 

Det kommer seg, vi blir bare flinkere å flinkere ❤

Det sies at hvordan vi er , så får vi også tilbake det vi selv gir.  Derfor husk alltid på at hvordan vi er , det får vi tilbake.  Derfor husk alltid på å være snill mot andre, gi av deg selv.

Vi kan ikke forvente at andre står å heier på oss, om vi ikke ser andre.

Det å lytte til hva andre sier er viktig, det å observere hvordan andre reagere er viktig, fordi vårt kropps språk sier mer en  tusen ord.

Alltid huske på å gi vår tid til andre , har man ikke tid sende noen gode ord. Det gir deg mer energi til å stå på litt mer.  Du får en god følelse.  Av å bety noe for andre.

Når tok du deg tid til å ringe noen for å vise omtanke? Når besøkte du noen som står deg nær? Når tok du initiativ til å be noen ut ? Når tok du deg tid til å være en god venn 👈❤👈? Ikke alltid like lett å remember?

Huske alltid på vi lever her å nå , dør jeg i morgen Så minnes alltid på hva jeg ga deg, lær av andre sine godheter ❤👈😍

Bare å få tilbake melding på jobben en gjør, på en fin måte er viktig.

Huske alltid på måten vi er i møte med andre . 😁👈❤👈

Vi løfter opp de som er rundt oss når vi gir gode tilbake melding på det andre gjør bra .👏👏👏👏

Neste gang ser de ting mye bedre , husk at ros er effektivt både helbreder det helsen vår , en har det bedre med seg selv Også. 👈👏👏👏 ❤

I en hektisk hverdag en lever i så kan det være litt lett å havne i et spor der vi kun ser oss selv 🙈.  Løft blikket ditt litt ekstra du kommer til å utgjøre en større forskjell 👌😁

2 kommentarer

Siste innlegg