Vi tar det i vår erfarings bank !

Hei .

 

Ingen dager er like , selv om ting ser ut som det blir som de så ut til , så endrer ofte dagene seg allikevel , men vi må ikke fortvile fordi vi skal være glad for at ting blir forandret, det betyr bare til det bedre uansett.

Det merkes godt at ungdommen de er blitt store, de er å ulike plasser alle 3 , godt at de uansett har gode hensikter med deres mål.

Jentungen skal på jobb i kveld, hun er så flink til å stå på , er veldig artig å se at hun er en slik pådriver. Jeg ser meg selv i henne veldig , artig å se at vi ble så like på mange måter. Hun er en jente som er flott, en ung dame som jeg oppriktig ser opp til , vi kan tøv å jåss uten at verken jeg eller henne blir sur.

Godt at vi alle her hjemme har gode relasjoner til hverandre , vi hjelper også framsnakker vi hverandre .

Når målet for dagen ble endret ,  så kunne jeg også ha endret meg selv , men hvorfor skal jeg det ? Det å ha den rette holdningen så beviser vi for omverden at vi er den karakteren vi er. Det løser seg alltid på alle måter.

 

 

 

Bare dager til ungene får skole ferie , jobb står for tur til alle 3 , nye planer etter sommerferien til 2 av mine barn . Det å se at ungene vokser seg til er så godt, de er så flink til å se framover se gode verdier framover dårlige holdninger.

De har de rette holdninger som skal til for å lykkes her i livet , en har lov til å være stolte over opphavet , men en har jo vært med å formet de så en bit av æren kan jeg også ta .

Ungene også vi voksne vi lærer alltid noe nytt, ofte så må både ungene å vi oppleve ting før vi klarer å se nye måter å gjøre ting på.

Ved opplevelser som bidrar til at vi møter opplevelser som ikke er like hyggelig , så gjør også dette noe i vårt sinn , vi lærer av det også tar vi det i vår erfarings bank. Det som alltid er vi må ofte oppleve ting , før vi kan sette ord på det. Ikke alltid vi klarer å sette oss inn i ting ved at vi blir fortalt noe . Det er også slik det er , opplevelser intuisjonen min som meget bra ikke noe å si på den .

Enten at en ser at andre er stygg mot andre slik at det gjør noe med oss, fordi det kan vi føle på at det var ikke bra sagt . Eller så må vi selv oppleva å bli såret før at vi forstår handlingens agenda.

Mange tenker ikke før de prater de bare kommer med alt de har , ikke alt er noe fornuft i heller dermed så er det lett at en kan få en konflikt eller at en tar avstand i fra slike karakterer.

 

 

Jentungen kom med så gode innspell på bokprosjektet mitt , så gøy at hun har reflektert over det . Det er jo tross alt bestemoren jeg skal skrive om , så hun har jo selvfølgelig gjort seg opp noen mentinger og lignende.

Mamma også mine barn var som lim , de var ett de hadde det så fint sammen , ofte kan jeg bare mimre også ta meg tilbake i den tiden hun levde . Alt var så levende , hun også ungene de hadde det så magisk sammen .

Jentungen , har hatt hårsykdom siden hun var ca 4 år ,så vi har vært utallige ganger med henne til ulike spesialister. Mamma hun ville gjøre alt for at hun skulle få håret tilbake . Det var noe jeg også jobbet Hart for at min kjære datter skulle få håret tilbake , vi gjorde masse forsøk som bare endte i at håret ikke kom tilbake. Vi kallet de turene våre for  hårturene , fordi mamma / mor hadde alltid et navn å turene våre, neseturen da jentungen brakk nesa , da måtte selvfølgelig  mor bli med oss.

Det å lage et navn på en tur , var noe som ufarliggjorde alt , det skapte også gode minner selv om hårtapet for min datter også ikke bare har vært hyggelig. Hun har hatt det tøft opp igjennom årene , med mye mobbing og lignende . Det er ingen som i grunn vet helt hvor hun lidde , men heldigvis så har hun selv fått mer guds også våger mer også er hun heller ikke like sårbar som hun var for bare noen år siden . Du kunne ha gått i hennes fotspor en dag eller 2 , ja mulig 3 dager da det sto på som verst ? da hadde du også kjent smerten sterkt i deg også skjønt hennes sårbarhet rundt alt.

Det er ikke for amatører å oppleve det jentungen har gått igjennom , men det har også formet henne til en modig også sterk også inkluderende jente som ser positivt på livet, å vil se livet ut i fra et vindu som er glansfylt , hun vil være seg selv , også framstår hun som en sunn ungdom som jobber også studerer også har flotte mål .

Deilig at jentungen har slik guds hun har tatt et helt annet veivalg innen studie , bare å håpe hun kommer inn , er så spent på framover . Det blir spennende tider, for nå tar hun helt motsatt retning en hun i utgangspunktet hadde valgt.

Dette bevitner at hun er en modig også tøff jente.

Eldste sønn har også forandret alt i forhold til studie , det blir så sykt spennende å se om de kommer inn, i forhold til karakterene så er det rå begge 2.

Vet mor i Himmelen har stor tru på deg også dine flotte brødre , dere er alle unike å veldig takknemlig for at jeg fikk være sammen med dere.

Jentungen er en fantastisk flink kreativ sjel  som tegner også er dyktig , hun lurte på hvordan jeg skulle ha boken å utsiden , hva skal boken ha som tittel ? hun er jo en kjempe kunstner så godt mulig jeg får henne til å eventuelt tegne mamma  .

Bare det at ungene interesserer seg for det jeg holder på med , viser også at de er gode mennesker , hadde vi kun sett oss selv også ikke brydd oss om andre så har vi nok hatt det kjedelig på mange måter.

 

 

Vi kan ofte ikke helt se eller forstå om vi er på rett vei i det vi ønsker å foreta oss , aldri helt lett å vite det helt før vi har startet. Har du noen gang følt at dette gikk som smurt også tar det noen dager så er det vanskelig også mister du energien ?

Vi kan ofte ha mye som vi skal sortere i oss, vi må ikke ha alt for mye planer på samme tid , vi kan stoppe helt opp pga av at vi blir trøtt av å vente .

Mange har en forventning til oss , vi selv  har også en hvis forventning til oss selv , noen sier jeg skal prøve å gjøre det , slutt med å si det ?. du kommer aldri til å starte det du hele tiden setter jeg skal prøve  å gjøre det .

Tenk over hvordan din tale måte er , hva sier du ofte , er det noe som ofte gjentar seg også får du ikke til å løse det du ser du skal gjøre ?

Fordi vi selv kan være demotiverende på oss selv også andre , vi kan være våres strengeste sjef også kan vi være vår beste venn som igjen spriter opp kvar dagen til at vi lykkes mer eller mindre med det vi har satt for oss på dagsplanen . Ikke alltid det blir som vi ønsker det her å nu , men vi lever også har vi det godt , så må vi også være takknemlig for det.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg