18.06.2018

Reklame | Yes Endelig Mandag , ny flott uke !

Hei .

 

Endelig Mandag som kommer med ny energi til oss , ved at vi får gode opplevelser også sammen med venner også familie.

Helgene de går så fort da de blir tilbringe sammen med venner også familie, det at ungene mine også er blitt så store at de jobber , også kan kjøre mora ut en tur er også noe som er veldig hyggelig.

Helgen ble en smule spesiell da en fikk en liten demper på den etter det som skjedde på bensinstasjonen , men da en får høre i fra kunder som er til meg så fikk hun en kjedelig helg til tross for det hun klarte å gjøre mot 2 flotte gutter. Som bare ville veilede henne ut , slik at hun ikke skulle lage bråk men så ble de begge et mål for en meget feil handling . Dette beviser at mye bruk av alkohol eller at en mikser det med noe annet, så blir det en slik situasjon som en ikke helt vet hvordan enden vil ta. Tror ikke dagene etter dette kommer til å bli så hyggelig før henne , alle ungdommer som kjenner min sønn også bruker å være sammen . De kom i etterkant av dette til bensinstasjonen å ville høre hvordan det gikk med de, den gale damen ble også noe som ungdommene ikke helt forsto helt hvordan hun klarte å bli så gal.

En liten refleksjon så er inntaket også garantert noe annet som gjør at slik oppførsel blir så synlig . Det er ofte nok at en drikker mer en kroppen tåler så kan en reagere helt tåpent.

I alle fall så fikk vi alle en påminnelse på hvor galt ting kan gå av sted om en ikke behersker seg, så godt at en hadde vettet med seg da en dro ut denne helgen .

 

Det å møte så mange hyggelige barndoms venner , prate med de også høre hvordan de hadde det er så hyggelig , det er ikke så ofte nå til dags at en møter så mye kjente .

Det å bruke en helt helg ute på livet er helt uaktuelt, det betyr ikke noe for meg men gøy å kan gjøre det i blant.

 

 

 

Det som motiverer meg nå er at jeg står stødig i mine valg, jeg våger å jobbe for det som jeg oppriktig tror på , gøy er det at jeg ser at motivasjon også drivkraften den henger godt sammen . Derfor så skal en aldri gjøre noe annet en det som er best for oss selv.

Det får vi også svaret på snart om vi er på rett vei eller ikke , motivasjon kan være å henge med andre som har de samme interessene som en selv har.

Jeg ser at de som jeg har mye kontakt med , de har de samme verdiene som jeg selv har, derfor så er det også det vi ser etter likhets trekk i de vi omgås.

Jeg har forpliktet meg å skrive i minimum 30 minutter kvar dag på bokprosjektet mitt, min motivasjon her er at jeg har sagt det til mange at jeg holder på. Det at jeg har funnet den skrive gleden igjen er så deilig. Bare det å se at ting løsner seg for meg er også det som er avgjørende for at jeg skal lykkes med de mål jeg har satt meg.

Jeg har så mange prosjekter som jeg ønsker å gjøre , men en ting i gangen er lureste en gjør. Fordi skal vi klare å bli ferdig med de mål vi har satt for oss , så er det også avgjørende at vi er løsnings interessert også ser verdien å det vi ønsker å oppnå.

Så lenge handlingen er god , så er det bare å bestemme seg for et nytt mål som skal realiseres . Jeg har alltid likt å utvirke meg mer , i jobben jeg gjør , jeg registrerer at jeg hele tiden utvikler meg i takt med kunder som jeg har til meg i Gruben Massasje , jeg er så takknemlig at jeg kan ikke si noe annet . Gøy å være på Hage festen på Meyergaaren å bli så framsnakket av mange kunder som er så fornøyd med min eksistens , at jeg har hjelpe de er så arrig at de prater så bra om det jeg gjør , for at jeg skal få mer kunder. Det beviser at jeg er meget heldig som har så mange flotte venner også gode kunder som vil meg vel . Det betyr enormt masse at jeg får gode omtaler, at jeg utvikler meg også at jeg ser meg selv at jeg hele tiden utvikler meg.

 

 

Bare det at en forplikter seg til å jobbe mer for å utvikle prosjektet mitt , viser også at jeg er  mer motivert en noen gang , ofte så må vi også være det for å få det ekstra dyttet som skal til før å komme mer i gang.

Det blir akkurat det samme i salgs jobbene  mine , ingen som kjøper et produkt om jeg ikke promoterer det jeg selger. Så yes derfor så er det så gøy at en utvikler seg å setter deg mer mål som en forplikter seg for å få noe helt ferdig.

Det å se at ikke bare jeg som får skrive sperre i det jeg har jobbet med nå over en stund gjør at jeg ikke prater meg selv ned av den grunn. Dette er helt normalt skjer hos alle som er en formidler men jeg har fått skrevet masse ned så nå er det rett å slett bare å få det satt i mer system.

Har snakket med mange forfattere de sier det samme som jeg, de  har slitt med inspirasjon også motivasjon på alle nivåer . Ikke alle som holder på med like mye som jeg til tider , så jeg bekymrer meg ikke fordi at jeg tar ting litt rolig , men det å forplikte seg er også bra , det omhandler det å gjøre noe fornuftig i den stunden , så derfor så er det perfekt at jeg gjør det.

Bare det at jeg er blitt flinkere til å reflektere rundt bokprosjekt , det å se det for meg hvordan skal det være ferdig prosjekt hvordan vil jeg framstille mamma , også meg . De karakterene som kommer til å bli mer synlig enn de andre.

Fordi jeg kommer ikke til å røpe om mammas 2 andre barn , hvem de er og lignende. Jeg har igjen kontakt med de, å kommer heler ikke til å skape en bok som kan lage konflikter mer en det er.

Bakgrunnen for at jeg ønsker å skrive denne boken er pga av mammas skjebne hva hun måtte gå igjennom ingen forstår hennes grusomhet før de selv har fått prøvd det .

Derfor så ønsker jeg å fortelle , også tolke å evaluere hennes liv , det å høste inn tanker i fra de som er mer lærde en jeg skal jeg også gjør. De spørsmål som jeg har ,  skal jeg stille til de som til tross for mine egen opplevelser så skal jeg kontakte leger som sitter på en stor kompetanse på dette fagfeltet som jeg skal bevilge tid med. For å få satt mer i system , både rundt mine tanker også det jeg ønsker å bevege meg inn i.

Bare det at jeg skal snakke med de gjør at jeg gleder meg ,  fordi jeg vil spør hva de tenker i forhold til de tanker jeg selv har rundt mammas skjebne i forhold til alt.

Det å drøfte reflektere høre med venner av henne som opplevde henne så ulikt det gjør så avgjort mye med oss at vi våger å fortelle om oss selv , til de vi har rundt oss av nettverk . Det å ha brukt godt tid på boken ser jeg har vært nødvendig hele tiden så utvikler jeg prosjektet , også lærer jeg mer om det levde livet ved å prate med mammas venner , de som også lærte henne å kjenne . Det å vite at hun holdte det aller meste for seg selv bidrar også til at jeg som hadde den beste å nærmeste kontakten med henne satt på den største opplysningen av det hun formidlet. Det å få vite nå i etterkants av mammas bortgang , at hun hadde lettet hjertet sitt til 2 nære venninner her på Mo gjør meg oppriktige glad. Jeg ba henne om å åpne seg for de som brydde seg oppriktig om henne , heldigvis så lyttet hun til mine valmete råd.

Mamma hadde mange gode venner , på ulike nivåer som hele tiden påvirket mamma på en god måte.

Det å få høre i etterkant etter hennes bortgang at hun klarte å åpne seg , er for meg så godt selv om det var en stakkars stund så var det meget modig gjort av henne .

 

 

Selv om vi tror vi kjenner våre kjære så gjør vi ikke alltid det, det er slik at ikke alt vi klarer å si til andre . Noen lever et liv inne stengt liv , noen igjen de forteller alt som de har i seg . Uten et snev av bekymringer litt surreaslistisk med oss mennesker så ulike vi kan være. Også så vanskelig vi ofte kan gjøre det for oss selv.

Til tross for alt det negative mamma opplevde så har jeg bare positivt å si om henne , synes hun var flink til å gjøre masse godt for andre , mange som burde ha gjort mer for andre en bare å se seg selv .

 

Derfor blir det så godt å kan få produktet ferdig , i år målet er at jeg skal klare det .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg