Gledelig oppstart i morgen i ny bedriften min ❤

Hei 😘

Endelig så nærme en seg dagen før dagen 😁👌👍

Har vel ikke vært så nært målet mitt som nå , i morgen er første dagen i oppstarten på min oppstart på min business. 

Gled meg som et lite barn, det å ikke helt vet hvor dette kommer til å ta veien . Er også det som gir dette mer spenning å bidrar til at en gled seg enormt til framover.

Bare det å si at jeg har startet opp mitt eget firma e også enda litt surrealistisk, men herregud så spennende.  En ny kollega av meg i dag som jeg informert at jeg har oppstart i morgen . I ny bedriften min heiet meg opp å fram .

Hun gikk med en gang på siden min på Facebook å la seg til siden min. Hun sa med en gang at du kommer til å lykkes med dette . Det å få anerkjennelse i fra en helt ukjent dame var så gøy . Det å kjenn på den spenningen som kribler i kroppen min e så digg .

Gruben Massasje heter bedriften min . Du finner den på Facebook  . Kommer her til å oppdatere når jeg har mere nytt . Har ikke lagt til så mye enda . Pga at oppstarten er i morgen å kommer til å legge ut allerede da mer. Så gled deg 👌

Flere som lurer på når jeg har oppe bedriften .  Jeg jobber i kommunen, så jeg har ikke påført noen klokkeslett på åpnings tider . Pga at dette avtale vi . I  forhold til  når det passer for oss begge. Er arbeids narkoman så kommer til å digg denne  tilværelsen 👌

Kommer også til å bidra med konkurranser på siden.  Fordi jeg også ønsker mere kunder .  Også ønske å bli mer kjent. Også ønsker jeg å kunne hjelpe deg som trenger å få bort spennings smerter, vonde skuldre , unødvendig smerter.

Ved å gi litt å litt så kommer dette til å bli kanon bra 👌

Vi er alltid spent på ting som skal skje framover, det hadde vært rart om vi bare lot alt passere uten å ha følelser rundt alt.

I helga har jeg tilbringet på jobb , hadde 12 timers skift.  Det var noe nytt for meg men gikk over all forventning.  Det å topp det med et dagskift i dag bidro også til å markere en flott ny uke .

Uka kommer med forandringer, utfordringer også det å ikke helt vet hvordan alt blir er også for oss godt.

Min nye kollega Roset meg i forhold til at jeg er modig å bare startet opp mitt eget firma.  Det å være modig er også noe vi alle må være.

Våge å feile det er også det som bidrar til at vi sprit opp dagen vår.  Vi våger å gå litt i tradisjonelle veier å bare det hopp i det.

Jeg har ingen kontroll på framover, det er også det som bidrar til at vi også kan være litt usikker også kjenn på en følelse at ho er litt usikker. 

Ved å vise vår sårbarhet så vis vi også vår styrke . Vi våger å være oss selv helt å holdent . Digg å ikke må kle på seg et annet ansikt for å kunne møte deg.  Fordi at du skal føle deg mest komfortabel. 

Ved å være oss selv e det som også gir mest menig .

Var å hentet Oriflame varene etter jobb, det ble en styrke løft . Godt å kan få levere ut litt varer også.

Det å ha så mye å se fram i mot nå er så digg.  Målet mitt med bedriften e at den vokser å at jeg klar å tilføre bedriften min masse kunder.  Fikk også hør i dag at prismessig så er jeg forholds vis rimelig . Også håpe jeg av du kommer til å bli fornøyd.

Er litt greit at tiden går i rett tempo uansett, så kommer morgendagen før vi er klar over det .

Kvelden skal nytes her hjemme.  Ladde opp batteriene til en ny flott morgen dag.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg