Wooow dagen leverte ❤

Hei 😘

Godt å kom hjem i fra jobb, også ha en god følelse . En skal være glad for å  ha en flott arbeida plass å gled meg  allerede til å kom tilbake til alle de flotte kollegaene igjen.

Magisk å vær så heldig, ser nå at framover så har jeg oppriktig mye å se fram i mot.  Både jobb og privat. 

Det å reflektere over dårlig arbeids miljø å da kan finne koden for å bruke det rette mønstret for å klare å få bort destruktive tanker.  Vi har mye tanker i vårt sinn , ved å fokusere på det som også påvirker oss bedre er noe som e kjempe viktig.

Yoga, mindfulness , gå turer , positive handlinger, latter .

Er med til å bidra til å løse opp i negative tanker, å bidra til at vi løser opp i materien.  Vi får bedre fokus å vi  får frigitt den kraften som i sta ble bortte .

Derfor må vi hele tiden være nøye med hvem vi omgås, hvordan vi er mot oss selv . Fordi vi må ha rett fokus for å lykkes .

Vi har det utrykket du blir hva du spiser , men du blir også det du tenker. 

Derfor er dårlig miljø om det er hjemme eller på jobb negativt  pga vi kopierer dette mønstret å vi blir også lik det miljøet vi går oppi . Vi leverer ikke noe bra i våre samtaler .

Jeg merker godt på ungene mine om hvor de har vært litt før lenge henne, om de blir for destruktive å får for mye negative tanker.  Det å få de på en annen vei er å reflektere med de , prate om positive faktorer som bidrar til at vi løfter de opp.

Vi har selv vært ungdom å vet også at vi blir lett påvirker i de miljøer vi er i. Derfor må vi også veilede de til at de får et bedre fokus.

Eldste sønn e gull å ha , fordi han e så godt strukturert å har en slik flott måte å prate på. Så vi klarer å motivere begge to på en flott måte.  Han påvirker de 2 minste også positivt.  De er en flott trekløver , som jeg er enormt stolt over.

Nå er det øvelse kjøring på miste tøtta . Tror ho lika å kjør BMW x3 ❤

Jeg merker selv hva jeg må gjør for å være positiv, glad å i godt humør.  Det må jobbes med , ofte så tror vi at ting går av seg selv.  Vi må jobb mentalt med oss selv for å være positiv å glad. 

Miljøet jeg har rundt meg er kun positive mennesker .  Blir faktisk syk av å heng med negative karakterer.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg