Mandag ❤

Hei 😘

Godt å kan refleks med gode venner, om livet å hva en ønsker å gjøre framover.  En har så godt av å kan reflektere over hva en vil , også hør på andre sine synspunkter.

Godt å vite at en har mange som støtter en opp , og heier meg opp å fram .

Viktig at vi er raus mot andre å motivere til å lykkes i de valg en har bestemt seg for å gjøre .

Motivasjon min e på topp , ser oppriktig fram til å få satt i gang med akkurat de mål en ønsker.  Det bobbler over av kreative idéer.

Har fått jobbet litt med salgs jobben i formiddag, godt å ha gjort et godt grunnarbeid at kunder kontakter meg. Det bevis også det jeg alltid har sagt, gjør et godt forarbeid så kommer du også til å merke en stor forskjell.

Vi kan være redd for å ikke lykkes, men jeg beveger meg alltid til året 2012 , jeg var ung å modig . Sa opp en 100% jobb . Hadde ikke inntekt i 2 mnd . Kan ikke påminne meg ofte nok på dette, fordi jeg klarte alle mine utgifter da også, også lykktes jeg med mine mål .

Vi er snar med å være redd for å ikke lykkes, derfor hent jeg opp dette ofte . Hva jeg har klart å seire over, fordi da er motivasjonen min allerede på rett nivå.

Håper også du, klarer å nå dine mål og det du ønsker å oppnå.

En må være sammen med mennesker som heier oss opp å fram.  Trenger ikke å være så mange, men nok at de en har som gode rollemodeller og samtidig løft oss opp ved at de kommer med velmente ord.  Pluss at eg oppriktig ønsker at du skal ha det godt.

Har så god magefølelse på alt som skal skje nå framover .  Digg å ha det slik ❤ Viktig at en kjenn på den gode følelsen, fordi vi påvirket også andre til å bli mere motivert og engasjert.

Har fått gjort litt nyttig for meg selv her hjemme i dag, godt å være litt husmor også.  God å lytte til musikk å bare få ting i system .

Vi er flink til å få ting gjort så snart vi får ånden over oss , kjenn at når en gjør ting stepp for stepp så kommer jeg også mere i mål.

Skal være flinkere til å rydde tid til oppgaver som kommer til å gi meg mere kvalitet.

Når en beslutter seg for hva en ønsker å gjøre , kanskje du også har vært her , at veien kan virke både kronglete og samtidig ikke helt lett.  Så vet en også at ved at en følger hjerte sitt . Så kommer også ting til å bli bra , fordi det åpner seg alltid en ny dør.  Når en dør stenges så kommer nye utfordringer og muligheter til oss .

Ved å gi av oss selv , påvirker andre positivt er også ting en skal være flinkere med.

Føler at jeg alltid har vært flink til å følge opp andre, å se når andre trenger å få gode ord . For å være motiverende eller kun for å vise godhet.  Det gjør så godt langt inn i sjerla mi å være god mot andre, å ikke minst overaske andre med en flott belønning, eller en god oppmuntring er noe som er en stor glede for meg å  gjøre.

Dette er en veldig god egenskap å vi bidrar også til å gjøre en stor forskjell, også, mennesker rundt oss setter pris på den rausheten . Også vis også vi at de betyr noe for oss, det er jo også vel så viktig ❤

Ønsker deg en riktig nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg