Spennende tider ❤

Hei 😘

Godt å våkne opp å være så godt uthvilt , lytte til naboene mine som jobber ute med ei motorsag , det å bare være å nyte en ny dag e det beste ❤

Kjenner enda godt at kroppen e støl etter gå turene mine, e godt å kjenn at vi lever .

Når vi ønsker å oppnå noe , jeg ønsker å lykkes i en ny vei i livet innen  for karriere, å åpne for nye utfordringer, så kommer også det til deg bare vi har åpnet opp til det .

Oktober kommer med en mnd som jeg kommer til å få nye gode utfordringer, både i mine jobber privat men også innen for helsesektoren.  Gleder meg enormt til alt som skal skje framover.

Vi trenger å tilføre oss ekstra lykke, glede og sist å ikke minst ha gode relasjoner. 

Mamma sa alltid til meg hvorfor gjør du ikke noe med å utvilke deg så du kan begynne å massere folk? Fordi dette kan du jenta mi .

Mamma skrøt ikke bare for å vinne tid med folk , så disse ordene er verd ordene som de er sagt.

Skal faktisk gjøre noe med dette også nå framover,  vi må ikke sitt å heng med føttern å tru at alt av jobber  kommer til oss å vi ikke bidrar selv.  Vi er nødt til å få finnern du av ræva.  Så blir det gjort.

Må si oktober måned den ser jeg oppriktig fram i mot , gledelig med alle erfaringer som en også kommer i å samtidig får om vi vil eller ikke .

Er en slik karakter har nok opplevd litvets tøffe sider som har bidratt også til at jeg er en faiter.  Jeg har vel hatt mere nedturer enn oppturer opp igjennom.  Men alle nedturer de har gitt meg mye erfaringer.

En blir sterkere ved å ha erfaring på livet å samtidig har lært gangen i det .

Jeg setter slik pris på alle opplevelser jeg ér i , sammen med de nærmeste og familie og venner.
Godt å være tilknyttet gode relasjoner mellom mennesker som bidrar til at jeg blir et bedre menneske.

Er så lykkelig å glad for tiden eg e i en god lykkerus e så godt å gled deg på livet å alt en skal opplevd akkurat nå å framover.

Nå er det litt kaffe tid , skap deg en flott dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg