Blir et bedre menneske ❤

Hei 😘

En merker godt når vi starter dagen godt hva det i grunn gjør med oss.

Har fått hygget meg perfekt i formiddag, vært på hyggelig besøk oppe til pappa og min stemor.  Alltid like hyggelig å bytte litt ord sammen 😘

Vi har det godt her nord, flott høstvær e også kommet til Oss 🍁🍂🍃

Godt å kunne få kjenn på sol å sitt ute å nyt kaffe og god mat 😘
Å ikke minst perfekt selskap.

Dagen skal nytes fult ut, ungene skal på trening, de påvirk meg positivt med deres flotte engasjement.  Godt at de holder meg evig ung ❤👍

Har som mål å gå meg en tur til i dag  , treng å kom meg ut på en ny tur , vi treng å press oss selv til å våge å samtidig Kanskje vi også inspirerer andre til å bli mere sprek, å bli positivt påvirket e også noe som for oss bare e bra .

Ser for meg en spennende uke , der trening og nye fokus kommer til å være i mitt hoved fokus. 

Ungene har bare sunne verdier , de trener og jobber å påvirke også minste  sønn også til å bli mere motivert. Kult å være så heldig å ha slike nydelige barn ❤

Ser i min krets så motiveres jeg av flere som har andre mål enn jeg, jeg har ikke alltid vært like sprek e jo ofte som de andre…har tusen unnskyldninger for å ikke ha nok tid til å trene for eksempel.

Dette hadde jeg kunnet tatt i andre oppgaver, men du kan selv trekke det du selv vet du ikke gjør å finner en unnskyldning for å ikke gjør da.

Jeg bare bestemt meg for yes nå skal jeg gå meg en tur , også blir en da motivert om du henger med andre som trener mye.  Heldigvis så gjør jeg også det.

Ofte må jeg takk de fordi de e med på å påvirke meg positivt .

Jeg er en sta karakter som ikke alltid e lett å rikke , men når en blir så positivt påvirket, så e det godt å se både resultater og samtidig kjenne på en større glede etter prestasjonen.

Vi blir rett å slett et bedre menneske enkelt å greit!

Skap deg en nydelig dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg