intuisjonen min meget bra !

Reklame |

Hei .

 

En nydelig morgen å våkne opp til , må si det er godt å kjenn at en har sovet godt etter en flott dag i går.

Det å plages med å forandre noe på Gruben Massasje siden min , så fikk jeg i går litt hjelp av mine barn . De fikk heller ikke til å hjelp meg , da jeg sto opp i morrest så måtte jeg gjøre et nytt forsøk på å knekke denne koden . Det å endelig få det til å endre det som gjør at kundene  de ser hva jeg selger . Da de booker tid til meg så får de også opp prisene på det jeg per dags dato holder på med.

Kommer til å utvikle meg mer , innen for ulike massasje form så snart jeg er fornøyd så skal jeg markedsføre meg , enda så har jeg flere som er test personer for å utvikle meg , så må jeg hele tiden ha noen jeg kan øve på. Så er helt genialt å øve på de som vil.

Selv om jeg hele tiden er under utvikling , så er det godt å se at jeg klarer å nå ut til nye kunder, i dag får jeg en helt ny kunde. Gleder meg som bare det , alltid gøy å mestre også få tilliten til andre da de ønsker å finne veien til meg.

Bare det å vite at hele tiden er under utvikling også får ting bedre til , har mer penger igjen etter at skatt også moms er tatt unna , til å betale andre utgifter er også noe en hele tiden må jobbe mot . En kan liksom ikke helt ta fri heller , for hvis en kunde kontakter meg hva da ? En tenker slik hele tiden men en må også ha litt fritid for å kunne klare å betjene kundene på en slik god måte at de blir fornøyd.

 

Det er magisk  å se at en modnes en har det så godt i livet . Livet smiler til meg også ungene de er herlig alle 3 , det at ungene snart er ferdig å skolen for dette skoleåret er for meg så digg, gleder meg så besett at ingen som vet. Det er godt å få roligere dager , i tanke med å kjøre de hele tiden til og fra, selv om mellomste må kjøres litt mellom jobben så er det på en litt annen måte. Er på andre tidspunkter også kan de samkjøres hun også storebroren smått.

 

 

Ved å åpne opp for en ny begynnelse ta nye sjanser så beveger vi også oss i et annet farvann , vi våger mer en vi trodde vi skulle klare. Det å ha mer i bagasjen vår er viktig, hvordan vi også utnytter de ressurser som både ligger i oss selv, også det som er nære oss selv er avgjørende for vår egen utvikling .

Vi må heller ikke være blind for å lytte til andre, hør på det som sies av andre , de rådene kan være mer viktig å rett enn de som ikke gir deg noen råd.

 

Vi har ofte lett for å puffe andre unna , som vi føler bare gir oss null informasjon eller bare er støy for oss. I enkelte tilfeller er dette det beste vi gjør , men i noen tilfeller så er det ikke bra, om vi ikke alltid liker det vi hører så prat med noen andre om det vi får høre. Som vi selv ikke tror på i et stakkars øyeblikk .

 

En døråpner er alltid perfekt for oss , gi det du vil ha til deg et annet klima, ved at en tilfører seg selv mer glede også livskvalitet.

 

Hadde flere sagt til meg i fjor at jeg kom til å lukke så mange dører i år som jeg har gjort, så hadde jeg sikkert ikke trodd på de. Det å lukke en dør er også noe vi må gjøre i bandt , fordi enkelte menneskers de hindrer oss ved at de bare framstiller støy materiale. Det vil si i grunn at de ikke er gode for oss , derfor er det godt å være unna de som ikke har skjønt at vi andre dødelige ikke vil leve slik som de.

Det å verne seg mot avfall er også viktig en trenger ikke å si noe men en bare trekker seg stille å rolig bort , så får en det så mye bedre. I stede for at en hele tiden må diskutere og lignende.

 

Det å hele tiden ha det rette fokuset på hvordan vi er også hele tiden fokusere på å være et godt menneske. Som kun har gode hensikter mot andre så er det også velig lett å kopier for andre , den adferden vi representerer .

Om vi ser i en venne gjeng hvordan de oppfører seg , så er det lett å se hvilken tone som er vanlig i den , fordi alle i denne gjengen de kopierer dårlige også gode vaner , bare fordi vi ser hva andre gjør .

Bare ved å se så tar vi til oss språk også gjør vi mye som vi i grunn ikke tenker over det før vi reflekterer rundt det. Det går så langt at vi snakker likens som de vi er sammen med , å våre holdninger de blir også deretter, det kan høres rart ut hvorfor  ser vi ikke dette selv om vi er på tur så galt av sted ? Det er fordi vi har tunell syn vi må faktisk få høre det i fra andre eller så må vi oppleve at andre slutter å være sammen med oss.

Det å være den beste utgaven av seg selv er da alt vi gjør har kun gode hensikter , ingen baktanker eller at vi ikke er vonde mot andre. Da er vi den beste utgaven av oss selv .

Det å observere andre sine kulturer i hvordan de er mot andre er litt gøy å gjøre , fordi en leser lett hvordan en gruppe mennesker er om de er innesluttet eller utadvendt . Mange liker ikke at fremmede kommer for nære seg i forhold til den sonen som vi har som privat også den sonen som vi har som helt innafor at fremmede nærmer seg.

Bare det at vi leser andre så forteller de oss masse uten at de må si så meget. Det var så gøy å se på enkelte par på hagefesten , da partneren pratet med andre, hvordan den som satt alene reagerte å da andre som var tiltrekkende kom  så var partneren snar med å få øyekontakt med partneren . Vi er redd for å miste bytte vårt , er det noe som forteller meg er vi redd for at noen skal ta i fra oss vakkersaken vår ?

Det å ikke ha nok tillit til hverandre da en er ute blant folk forteller meg mer en bare det jeg så , det er noe som gjør da vi hele tiden skal ha makkeren ved vår side.

Jeg hadde en drøm her for litt siden som bekreftet det jeg så , live i helgen jeg måtte le for meg selv for i drømmen så var det paret som jeg så tydelig hadde øye kontakt med . Meget tydelig at motparten var redd for byttet sitt . Det å drømme om de så virkelig , forsto jeg ikke helt da , hvorfor skulle jeg drømme at det ble brudd mellom de? Mulig det ligger i kortene at det er farlig nære .

Uansett fascinerende  å se at jeg er ikke på jorde , en er helt på rett plass også er intuisjonen min meget bra. ikke noe å klage på .

 

Kaffe duften er godt i huset , deilig å nyte stunden mens en jobber med forefallende jobb , alltid mye som skal gjøres ikke alt en får gjort alt en trenge eller ønsker å gjøre . Vi er bare mennesker ,  vi feiler også lærer vi hele tiden noe nytt. En dag uten læring er en dag uten utvikling , så jeg bruer alltid å si jeg må bare hoppe i det jeg ønsker å tilegne meg . Så lærer en hele tiden nye knep.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig.

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg