Gruben Massasje 6 mnd i dag !

Hei !

 

En helt fantastisk dag i dag, også har Gruen Massasje 6 mnd dag i dag woow sier bare jeg , det føles at jeg har holdt på mye lengre, men da en har det gøy så går tiden fortere .

 

Gruben Massasje har utviklet seg veldig i denne tiden , ved å få mer kunder også vise at vi klarer å overleve i markedet takket være mange mange mange trofaste kunder som alltid kommer igjen , å takk til alle nye kunder som også finner veien til Gruben Massasje , jeg er ikke annet en takknemlig. Det å bygge opp et livsverk det tar tid men det må også modnes under prosessen , det har vi nemlig gjort,  det at jeg også selger ut produkter i fra butikken er også genialt , fordi det gir meg mer ben å stå på i rolige perioder.

Det å være en utvikler , det å våge å gå inn i en bransje som det finnes mange flere aktører har for meg vært veldig hyggelig, fordi jeg må vise hva jeg er god før å tåle alle dager som kan være litt roligere en andre, men da må jeg være produktiv på andre områder, som igjen bidrar til at jeg alltid skal ha nok å gjøre.

 

En får rolige dager det er slik gamen er, men de må en nyte å heller fokusere på det en skal vinne over , at en har nok inntekter så en klarer seg økonomisk det er en kabal som alltid må gå opp. Derfor er denne gamen som skapt for meg , fordi jeg digger å bryte ned tall. Det å sette meg mål som jeg skal nå , det å våge litt mer en andre blir litt slik nå pga jeg er litt i en annen bransje en mange jeg kjenner .

 

Når jeg tar tilbake blikk så ser jeg at jeg har vokst som menneske på denne reisen , jeg har blitt mye tryggere å meg selv også mer ydmyk . Det å være det er også avgjørende for å kunne nå lenger .

En blir så glad og takknemlig da en får forespørsel i fra gamle og nye kunder , det er som om dagen blir fulltallig da. En kjenner at det en jobber med det betyr mer en jeg faktisk trodde ,jeg vil eie tiden min selv, men nå må jeg også være tilgjengelig så jeg kan ikke vingle mellom flere jobber hele tiden , fordi en har satt åpnings tider , da må jeg også være profesjonell om jeg skal lykkes.

Det å ha alle dører åpne er ikke viktig , det som betyr mest for meg er at jeg trives i det jeg gjør . Før var lønn mye viktigere før meg men det har endret seg radikalt, fordi jeg har nå fått en annet syn å hva som er min verdi nå kontra før. Det er som en åpenbaring for meg å kunne holde meg i det jeg trives med.

Derfor så må en også være tilgjengelig for kunder, ikke stenge døren for de , så i går da jeg fikk en telefon i fra en ny kunde, veldig hyggelig å få en forespørsel som ikke var forventet, men alltid hyggelig.

De øyeblikkene det er også de som fester seg i oss, det som betyr noe for meg også at jeg er under utvikling.

 

 

Denne bransjen så må jeg hele tiden være på , jeg må levere et godt produkt også må jeg synes ute i feltet der kundene mine er. Det å se at facebook siden min Gruben Massasje vokser stadig vekk , til å bli en større gruppe er noe jeg er veldig takknemlig før. Jeg har en kampanje der nå som jeg skal trekke ut en heldig vinner på en massasje time å 60 min , også får vinneren en del produkter i fra Oriflame , som jeg selger. Det å markedsføre meg slik er viktig , fordi det er viktig at jeg når ut til de kunder som er interessert i å både få en behandling også vil jeg også nå ut til kunder som er glad i produktene som jeg selger. Jeg trekker en heldig vinner nå på Søndag den 20/5 blir spennende , håper mange skriver hvem de ønsker skal vinne også at de like siden min .

Derfor er det så viktig at jeg promoterer meg slik , at jeg forteller dere alle at her er jeg , men noen kan føle at jeg bruker litt mye tid på dette . Det er så nødvendig at jeg står på , fordi en  hele tiden må booke nye kunder, dette blir en livsstil som ikke alle liker , men jeg foretrekker denne livsstilen en å leve tradisjonelt, Det å kan flekse mellom de ulike rollene mine her hjemme digg jeg enormt.

På disse mnd så har jeg fått moms registrere meg, dette ble en realitet allerede i mars , det er så kult å være i denne bølgen fordi en lærer så innmari mye om både moms også skatt. Bare det å kan utvikle dette til noe enda større det har jeg stor tro på, så er godt å kan ha det hjemme enn så lenge mens en jobber bedriften opp.

Så nå er det mer å følge med enn i starten da jeg kun hadde skatt utgiftene , nå har det ballet på seg mer , men moms også andre utgifter som følger med å ha en bedrift som vokser. Det er bare fint da en også har godt kontroll på å passe på at en ikke bruker opp pengene som ikke er mine før alt er betalt , dette er det viktigste da en starter opp en bedrift at en følger med tids frister, på moms . Jeg har et enmanns foretak , så jeg har litt enklere regler , hadde jeg startet opp et AS så hadde jeg måttet sette meg inn i mer. Det å starte opp et enmannsforetak er for meg veldig enkelt også oversiktlig , men jeg er ansvarlig for alt bedriften min gjør. Så lenge jeg er helt alene i dette , så er det lett å holde rett kurs . Derfor så synses jeg det er så godt å kan utvikle å feile litt alene , fordi jeg har selv aldri styrt et eget firma , men i mitt hode så har jeg en plan som jeg ønsker å utvikle . Så derfor så er dette en reise som betyr mye for meg på alle måter. Det blir en mestrings følelse også en større seier da en lykkes .

Det ser jeg at jeg er på god vei til å gjøre så en må bare nyte alle dager som kommer , å ønske de velkommen.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg