Vi må våge !

Hei !

Nå snakker vi Sommer vær , det å våkne opp til et slikt magisk vært er så godt. Det gjør så absolutt my med oss , vi blir så mye lettere til Sinds også er det så godt å kan slippe å ha alt yttertøyet på oss  og fryse nå kan vi bare nyte å varme oss opp mer , deilig.

 

Jeg registrerer at mange de skal på hytte å nyte alle de inneklemtdagene også dra sammen med familie og venner . Det å ha en plass å reise til er jo så godt å bare slappe av å nyte livet. Jeg har jo en hytte i hagen så hm ikke langt å reise før meg. Heldigvis så gjenstår det ikke så mye der så vi skal få nyte den i løpet av sommeren , deilig å bare ha noe å se fram i mot , noe som ikke er jobb relatert men det trenger vi . For å balansere oss litt mer , ha noe annet å prate om en det samme kjedelige gørra . Derfor er det sundt å ha varierte venner også være i mer en kun jobb relatert. Vi tvinger hjernen til å fokuser på noe annet også øker vi vår kunnskap i takt med vår læring.

 

 

Det å se at hagen er nesten helt tørket opp av snøen som har vært helt til nå nylig , det er så surrealistisk å se ut nå kontra før noen dager siden , men så snart varmen den kommer så gjør det også mye med alt rundt oss. Vi kommer til å få en meget flott mai , må si jeg gleder meg enormt. Mai er en mnd som jeg liker veldig godt , fordi denne årstiden så er vi mer åpen for å ha det bra , vi ser forhold gå i stykker, fordi de garantert ha tviholdt på et dårlig forhold så er det lett å ta en bestemmelse når en er tinet opp.

Når en er våryr så kan en også kjenne på den gode følelsen som bygges mellom to mennesker det er sterk energi som sendes ut. En merker det godt , om en er forelsket eller liker noen godt , da trykker det veldig inne i oss.

Våren kan også gi oss et ekstra puff til å våge å ta litt sjanser uten en sjanse så hvordan skal du da vinne ?

 

I går da jeg fikk byttet dekk på bilen min , så pratet jeg med en jeg kjenner å spurte han om hvordan det gikk med hans søster. Vi var gode venninner før i ungdoms årene , det gikk ikke så bra, men hun hadde det så bra som det går an å ha det. Men hun fikk hjelp til å klare hverdagen sin.

Da jeg tok et tilbakeblikk i vår ungdom så vi at noe ikke var helt rett, men vi skjønte ikke helt hva det var som bar av sted. Det å si dette til hennes bror var også en spesiell stund.

Det å prate om ting som ikke alltid er lett, er noe vi ofte bør gjøre , fordi jeg tror oppriktig at han ble glad fordi jeg satte søstera høyere en han sikkert hadde forventet. Det at jeg ba han hilse henne så mye i fra meg , gjorde godt .

Jeg måtte si til han til tross for alt, så kanskje hun har det bedre enn mange andre ? Det er bare å ta luksus fellen også alle som lever et falskt liv ? Tror ikke de har det godt de som alltid må kamuflere for  hele verden hvordan de har det.

Det er noe som følger oss alle her i livet, vi må ville alt vi skal gjøre uansett problem. Ser vi ikke at vi har det så er det ingen som klarer å hjelpe oss , fordi vi selv må innse at vi trenger hjelp til å endre oss. Det er vi selv som må ta grepene. Mange tror at de beste psykologer er så bra å gå til , herregud si bare jeg , du klarer å lure en psykolog , like mye som du klarer å lure deg selv .Alle som sliter med en avhengighet de vil aldri helt  innrømme det alltid. Det sitter ofte dypt inne .

Bare det å se i en venninne flokk at en av de som en brukte å henge sammen med masse falt utenfor alt, det er trist å tenke på hva hadde vi kunnet gjort, før å hjelpe henne ? Det er aldri lett å si fordi vi så ikke alt hun gjorde , også kom alt smygende den adferden som kommer i takt med rusen.

Derfor så er jeg så nøye med å prate med mine barn om alt, vil alltid være der for de , har også sagt at jeg blir ikke sint uansett si alt til meg. Det er veldig viktig at vi har godt tillitt til den vi skal prate med om ting vi ikke helt synes er ok å prate om.

 

 

Kvalitetstid har alltid vært innafor , en må nyte stunden også være takknemlig . De små tingene som jeg oppriktig bryr meg om , gledelig å se at vi får helg her hjemme i dag da ungene kommer hjem i fra skolen. Det kjenn jeg på at det gled jeg meg til. De gleder seg veldig de også å det kan jeg skjønne , de er flinke å gjør en god jobb på skolen. Så de er vell unt skolefri. Jeg har litt kose jobb i dag , skal hente litt varer også kjøre ut varer også i dag. Det å få hentemelding at varene er kommet er alltid så gøy. Det betyr at jeg får mer jobb å gjøre. Så er det bare å legge ut produkter ut for salg.

Mange kan sikkert synes at det å selge varer er en jobb du aldri bli helt ferdig med ? Det er en jobb der du utvikler deg også lærer du oppriktig å lese også kjenne andre mennesker på deres adferd også deres måte å være på.  Veldig hyggelig jobb som vi hele tiden utvikler oss på så blir vi bedre å bedre . Det er jo også det som er gøy, hadde vært verre om vi hadde fallert også blitt et dårlig menneske om vi fortsatte .

 

Enkelte jobber kler noen bedre enn andre ,  jeg trives veldig godt i min jobb som betyr at jeg er både sjef må ha styring på alt. Det som er en lærer under denne utviklingen . jeg har ulike roller, som etter hvert kommer til å dekke flere stillinger, men enn så lenge så skal jeg utvikle bedriften min i den retningen som jeg ønsker . Det er noe da en har satt seg noen mål også ser for seg hvordan det skal bli så er det så deilig å være alene i mitt , jeg har kun meg selv å skylde på om jeg gjør en feil , men det er slik livet er.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg