02.05.2018

Hei !

 

Mai er litt spesiell med alle rød dager i mellom så blir litt skoledager også blir det noen dager helt i det fri . Deilig å kan ha noen helt vanlige dager som vi må produsere at vi ikke bare kan late oss. Vet du jeg liker absolutt kvar dagen aller best. Fordi at da er vi som oftest oss selv , ingen til er tilgriset eller penere sagt tilspisset for at vi skal ha det bedre eller så på andre på en kulere måte. Vi er som vi er høytider eller andre dager vær som du er i kvar dagen , synes et er så falskt når alt skal være så koselig å så hyggelig med mennesker som aldri er slik ellers. Kjenner du deg igjen ? Det er litt son påtatt å skal være så påklistret hele tiden .Lliker mer den ekte siden der vi er raus i kvar dagen å ikke kun i påvente av en høytid . Først da er det ekte  er sikkert litt rart skrudd i hop men jeg mener det.

 

E synes aldri at natten er nok lang morgenen kommer alltid litt før fort, hvorfor er det slik alltid ? Også får en ikke helt til å finne den rette gode liggestillingen ,men da en kunne ha sovet i flere år , så ringer klokken . Det er godt at det ikke er bare jeg som føler det slik , tror nok veldig mange av oss har det litt son , men det er normalen , at vi vil ha det gøy lengst mulig . Det som en bruker å si er det fest så er det fest.

 

Uansett veldig godt å komme i gang med dagen , ungene er trygt på skolen å eldste sønn er knapt nok hjemme, er å kjører rundt om kring med kompiser, skjønn ikke at de blir lei .  Da jeg tar meg tilbake i den alderen så skjønn jeg de litt , men som mamma så skjønn jeg de ikke . Du forstår poenget , jeg er jo nå blitt en ansvars full mamma , som vil kun det beste for mine håpefulle, så vil jeg også at de skal ha det bra, det er jo selføgelig ingen tragedie , det er jo et pluss.  De må jo være stoltover at de har en så engasjert å omsorgs full mamma , som gjør alt for de. Tror nok i bunn så er de det, den plagsomme ringingen er jo kun kjærlighet vettu. Bruker jeg å si til min eldste sønn, da han har bilen full av ungdommer, som hører på hva jeg har å si. Ungdommene kjenner meg , veldig godt . Så de vet at jeg mener de alle godt, kunne nesten ha vært mora til de alle, fordi jeg bryr meg om dem . Så håper å trur at ikke bare jeg som ringer de , å viser de den omtanken de kan få.

Vi må bry oss om våre barn etter at de har blitt myndig mener no jeg, selv om de kanskje kan føle at det er litt telefon terror , heller det en å ikke ringe .  De takker oss den dagen de blir mer voksen selv om de føler at de er voksen nå , de er jo ikke det . De er jo valper som holder på å modnes til å bli noen flotte karakterer. Det behøves at vi foreldre ikke helt gir slipp på de, selv om de er flinke . De behøver oss enda en god stund.

 

 

Morgen stund alene er også genialt en får faktisk ro til å sortere dine tanker.  E

n kvalitets tid for å jobbe med det som en selv brenner for. Jeg har som kjent masse baller i luften , det er heldigvis litt tid igjen til at en skal levere inn selvangivelsen alltid så venter vi til det siste før vi starter med den . Det har ikke jeg helt tengt ,men ser at jeg bruker tiden min godt . Har jo frist til den 31 mai så yes er litt godt å ha god tid på den. Selv om jeg sikkert hadde greid å fått den inn i april da alle de andre måtte sende den inn. Jeg er litt privilegert som kan utsette den litt, men har no heldigvis alle tallene klare så er ingen problem. Jeg er en karakter som lett utsetter gjøremål som jeg nødvendigvis ikke må gjøre i dag, det tar jeg heller en annen dag. Godt å kan være avslappet til samfunnet også livet, føler jeg er en bohem som lever mitt liv , på en sær egen måte. Jeg gjør alt på min greie som kan føles for andre litt små kleint, men vet en ting , det bryr jeg meg ikke om hva du synes om mine valg. Fordi så lenge en ikke tråkker noen på tærne å er snill å grei så la meg være. Om det ikke er et akutt tilfelle at du absolutt er litt små sulten på kontakt med meg , Det liker jeg veldig godt , om jeg plutselig får hagen min full av mannfolk som bare komme å skal hjelpe en singel dame i nød. Hadde et nesten tilfelle her for litt siden , var noe jeg hadde takket ja til men jeg var ikke forberedt på at flere menn kom i hagen min , men jo jeg likte det så absolutt er litt godt å se at de duger også er flinke .

Det sies at de fleste overraskelser gjort av menn er hyggelig bare noen få er litt kjedelige. Så jeg lever i spenningen jeg alle dager så lenge vi lever så er vi med på gemen ,jeg gleder meg til sommeren som kommer med mer spenning også forventninger.

Som frilanser også det å skal skrive en bok altså bli en forfatter er noe som betyr mye for oss mennesker å få ferdig stilt det vi har satt i gang.  Spennende tider vi går igjennom nå . Ikke bare Gruben Massasje den er like spennende alle dager , fordi det er spennende å se hvor  mange som booker tid også er det avgjørende for meg at jeg har nok kunder så jeg klarer meg økonomisk. Det knuter seg til å en kan kjenne på en spent mage, det er sundt å være spent . I går kveld fikk jeg en ny bestilling Gruben Massasje veldig hyggelig . Det bidro til at jeg gleder meg enormt . Alltid hyggelig når en opplever at det jeg tror på blir til mer en bare prat.

 

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg