Kroppen bruse akkurat som en forelskelse ❤

Hei 😘

Woooow før en nydelig dag å våkne opp til 😘 gratulere min eldste sønn med bursdagen hans. Har ikke gått helt opp før meg at han e 18 år , nå kommer en ny epoke i livet mitt.  Der en merke godt at ungene begynner å bli voksen. 

Surrealistisk på mange måter , men veldig godt på en annen måte .

Ved at ungene vokser seg til så ser en blå kopiene av en selv i de ❤❤❤ magisk å se seg selv igjen i de. Alle e er gode mamma barn ❤❤❤

Det å ha hatt besøk av familie og venner.  Som har vist Daniel den oppmerksomheten som han fortjener er så godt.  Det å se gleden han også vise ved at han blir en viktig person for andre .

Det å ha en sønn som har så flotte verdier, tar jobb å karriere veldig seriøst e for mor selv veldig godt.  En ser at han har de rette  verdier også at de har kopiert masse bra i fra Skarstad siden e jeg meget takknemlig for  ❤❤❤

Første gang på 6 år at jeg har bevilget meg litt slakke, også gitt meg litt fritt spille rom å kos meg.  Det har vært så godt å kan nyte dagen hjemme også jobbet i kun mitt eget.  Deilig å kan følge litt min egen vei .

Det å reflektere over hvor vi ønsker å være, hva vi ønsker å oppnå.  Er det også nødvendig at vi tar oss tid til å roe ned .

Ved å ha brukt 6 år i helsesektoren også 5 år på studie har bidratt til at jeg har tilegnet men masse flott kunnskap.  Den kunnskapen jeg har tilegnet men i disse årene hadde jeg ikke villet vært for uten . Selv om det også har kostet meg mye.

Har også i disse årene bevist for meg selv hva som bor i meg, jeg har fått vist at jeg klarer også det jeg ønske meg i livet.  Nå etter at jeg startet opp bedriften min, Gruben Massasje så har jeg åpnet opp for en ny vei i livet mitt.

Jeg har vel kjent på det å bane vei for å eie tiden min selv.  Det sier seg selv når jeg sier opp en jobb  som jeg ikke trivdes i . En merker godt at mine Verdier også verdier på en arbeids plass ikke alltid forenes.

Da er det bare å ta kontroll i ditt eget liv , brøyte vei å sett kursen dit vi ønsker.

I stede for å holde på en jobb kun pga lønn , hva skjer da meg oss? Vi forsurer miljøet som allerede er et bittert og foruret miljø i utgangspunktet.  Før meg så synes det godt at enkelte mennesker verner om det de ikke passer til , litt spesielt at en ønsker å tralte i et miljø som ikke er godt for en selv.

Godt at jeg har såpass bein i nesen å hev meg over å går videre .

Jeg har vel ikke blitt så populær pga at jeg våge å pirke i materien, helse sektoren burde ha blitt ende vent pga så mye dårlig struktur også elendig ledelse .

Dessverre er det en ukultur i denne sektoren som burde ha blitt tatt tak i .

Det å ikke ha lyst til å ta fagbrevet i denne sektoren sier sitt når en tross alt har brukt mange år også mye penger på å studere .

Det var trist en periode der en merket at denne arenaen ork jeg ikke å være en del av . Det å ha meninger er sundt vi behøves. 

Derfor så når denne døra er lukket så åpnes det alltid  for mye bra .  Når en kjenn at en må være i noe annet så er det viktig at vi lytter til kroppen vår.

Jeg har hatt full gass i 6 år , har ikke tillatt meg så mye slakke, men kjenner at veien videre i livet kommer til å bli kanon bra.

Lykken smiler til meg på alle nivåer, gledes til å ta fatt på nye utfordringer som kommer.  Det å kjenn på livsgleden, stå på giret ved å ønske å  lykkes er det som skal til for å ta et steg en ikke helt vet hvor en skal.

I dag har jeg ingen sikkerhet, ingen ting som er fast jobb.

Jeg vet ikke hva jeg får inn så er frilanser på 100 % for første gang i livet mitt.

Jeg har tatt meg tilbake til 2012 da jeg gjore mitt aller modigste valg i livet noen gang.  Sa opp en 100 % jobb.  Alle ganger når jeg kjenn på frykt for og ikke lykkes, så tar jeg alltid opp dette året . Da jeg var modig å hoppet i noe som jeg ikke da heller viste hvilke rettning jeg kom til .

Hadde 2 mnd uten 5 øre i inntekt men har aldri vært mere lykkelig enn da .

Vi må aldri frykte for framover, vi må heller være mer modig .  Ta mere valg også våg å lev livet.

Var på butikken å shoppet litt til Daniels bursdag , hun som var på jobb så det ble nesten 2000 kr . Så si jeg akkurat er bare litt innkjøp til Daniels bursdag 😛😍❤

Åh si du det , måtte si vi må kos oss har vi råd til å dø?

Kjenn oppriktig at kroppen bruser av glede , akkurat som en forelskelse gjør med deg.  Den følelsen når vi har den i oss er vi på rett vei . Også har vi det rette fokuset.

Skap deg en magisk kveld ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg