Et dypt dykk i sivet kommer til å gi deg himmelen ❤

Hei 😘

Har du noen gang følt at du har lyst til å sprenge litt grenser ? Kjenn på at du lev ? At du ønsker å utvikle deg i nye høyder ?

Du må si deg noe , de siste dagene har jeg oppriktig kjent suget , draget etter å gi mere fan , gi mere trøkk der akkurat jeg ønsker å vil, det at vi opplever ting på veien skaper mere liv . En kjenn jo oppriktig at en lever.

Blir nesten som en erotisk Sene  , der mannen blir opphisset ved at du bare går forbi med din sensuelle kropp, kanskje skal vi åpne 2018 å være mer på , gi mere til verden også oppnå mere .

Livet er akkurat her å nå. Om  Morgen dagen  ikke kommer  kan livet mitt være over, litt spesielt å være så gammel modig, men godt å leve godt til det siste om så skjer. Vet jeg er rå på dikt og poesi må si som sand som var med i kjendis farmen, det er som pust i sivet , våte drømmer, drømmer er livet , i drømmene så er vi sammen. Et dyp dykk i sivet kommer til å gi deg himmelen ❤

Må kanskje øve meg litt mer på poesi så kommer det seg enda mere 😗

Nå er det kvalitetstid med Elin og Weronika, kjekt å ha 2 eller å tilbringe tiden min med.  Er veldig heldig på den måten.  En blå kopi finnes heldigvis ikke . Til min stor sorg men mamma og pappas glede 😛 godt å være enebarn også være sær på min egen måte .

Etter å ha sett på stand up komedie i flere dager.  Fått opp humoren , så skal en fan ikke sett seg ned, vi må gi jærnet å leve ingen bekymringer heller leve å glede på alle nye bekjente som kommer i dette nye året.

Kanskje kommer lykken til meg i år , med flere gode overaskelser. 

En har liksom bare glede seg på framover ❤

Ønsker deg en riktig nydelig kveld du 😗

Takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg