Det å skape et godt navn er det som er utfordrende å også det som er målet 👌

Hei 😘

Ny dag med flotte muligheter 😘 godt å kan bestemme mye av dagen min selv 👌 digg det veldig, godt å balansere med å være fri som fuglen 😘

Det å planlegge framdriften å ha kunder som en gleder seg veldig til å få hjelpe e så godt. Ser nå etter at jeg startet opp bedriften har jeg allerede hatt god vekst.  Det å skape et godt navn er det som er utfordrende å også målet mitt 👌 det å jobbe målrettet å gi kunden den optimale behandlingen er også det som kommer til å bli mitt hoved mål å største fokuset.

Det å skape sitt eget å se framover at dette kan jeg klare å jobb opp å leve av . Gjør at jeg oppriktig gled meg , på framover selv om jobben jeg har valgt ikke er den letteste .

Gir meg god styrke trening å trim etter en behandling, så trøst meg med at jeg får betalt for treningen👌

Ved å velge å se på mulighetene framfor å se på hindringer så hjelper det oss veldig . Fordi vi jobber lettere med å ha det lystig å godt.

2 uka jeg har åpent i ny bedriften å kundene har tatt kontakt med meg, å bedt om å få time . Det har gledet meg enormt at jeg har fått flere kunder som ønsker å kom til meg.

Vi er ofte redd for å ikke lykkes når vi står mellom slagene om skal vi skal ikke.  Jeg har vært veldig heldig som har et godt nettverk rundt meg som heier meg opp å fram.

Det å bestem seg for hvor vi ønsker å være på et gitt tidspunkt er også viktig.  Fordi vi tar opp giret å jobb målrettet for å nå de målene.  Uten at vi har mål så jobb vi heller ikke 100 % godt heller.  Derfor må vi våge å lage et høyt mål også et mål vi kan strekk oss til .

Viktig at vi klarer å nå del målene vi sett oss, de som igjen motiverer oss til å klare de største målene vi har satt oss 👌😘

Kjenn at dette e så rett vei i livet mitt , det å få formet dette kommer til å bli en sånn glede for meg 😘

Dagen skal nytes fult ut, 😘

Skap deg en nydelig dag du ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg