Så takknemlig ❤

Hei 😗

En nydelig morgen å våkne opp til 😘

Må si mandag e godt å starte opp på en ny flott uke , med alt som en skal gjøre. 

Vi er skrudd slik sammen at vi tåler det meste av utfordringer som kommer.  Kjenn på den gode følelsen jeg har i meg nå . Akkurat som en god forelskelse som bobbler i meg .

Når vi har mye å glede oss til , vi lager planer for framtiden.  Så kjenn en oppriktig på at framover nå kommer til å bli så godt.  Det å vær litt usikker, føle at en er litt nervøs er også bare sundt . Fordi det vis bare menneskelighet . Åsså er vi bare ærlig 😘

Merker godt at bedriften min også kommer til å forme meg mer nå framover . Utrolig digg å få lov til å bryt litt vei også.

Det å bestemme seg for å gjøre noe annet e så digg. 

Det å være sin egen sjef e også innmari godt.  Bestemme tiden min selv er deilig.  Vi trenger å våg gå i et annet farvann som ingen vet hvordan veien blir til.

Merker også det på meg selv for tiden jeg går med en indre lykke rus . Som er med på å bidra til at jeg har det enda bedre 😘

Vi må være flink til å lytte til kroppen vår, også så får vi også utnyttet de beste ressursene våre .

Det å planlegge framdriften er så digg, kjenn at jeg svever for øyeblikket.  Det e så viktig at vi våger å gå for drømmen vår . Så kommer vi også til å lære å utvikle oss mer i den takten vi også ønsker å være i .

Når jeg ser at jeg har åpnet opp en ny vei i livet mitt . Er jeg evig takknemlig for at mennesker rundt meg ønsker å benytte seg av meg.  Det å være under denne utviklingen er også deilig ❤

Når jeg har kunder som er så fornøyd å ønsket å kom til ny behandling så har jeg gjort noe rett ❤ det e så gøy å kjenn på denne energien å livsglede som vokser i meg.

Ønsker at du også opplever en like god følelse i ditt liv, å har det godt ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad .

0 kommentarer

Siste innlegg