Endelig oppstart i dag i bedriften min Gruben Massasje ❤

Hei 😘

En spesiell dag å våkne opp til ❤

Det å ha forventinger til denne dagen skal jeg si seg , at jeg har hatt masse forventninger som jeg har holdt mest for meg selv.

Føle meg litt alene i denne bobblen min , men det blir ofte slik.  Da jeg beveget meg i et felt som ikke mange av mine venner eller familie noen gang har gjort.

Uansett har så god støtte i familie og venner som ønsker meg masse lykke til.  Det e så godt å kan se at så mange vis at de oppriktig bryr seg om meg.

Utrolig takknemlig for dere som gir meg gode tilbakemeldinger og gode ord.  På at jeg er modig , du e tøff og alle som heier meg opp tusen hjertelig takk dere e Gull ❤

Det å gi omtanke til andre også det å få er like godt som å gi . Ikke alltid en tenker over dette men viktig å ta med seg.

Kjente i morrest at jeg måtte kontakte for å skjekk om alt var i orden i forhold til leveransen av benken. Fikk først litt mistanke om at alt ikke var som det skulle.  Så ringt for å hør om benken var på tur til meg.

Fikk til svar at de hadde tatt med benken også hadde de tatt den til lagret igjen .

Jeg kjente både frustrasjon og irritasjon bygde seg opp i takt med hva stemmen i telefonen formiddlet til meg.

Har vært selger i over 20 år å har aldri opplevd maken, blodpompa mi fikk gjennomgå litt mer enn planlagt.

Du veit kjeften til en sint nordlending, der har du meg.  Du har planlagt alt til punkt å prikke også ser det ut som ting ikke blir som det skal .

Hadde i grunn mest lyst til å si , det er jo ofte oppstartproblemer . I  begynnelsen men da var jeg så sint at mannen i telefonen fikk beskjed å overfør meg til sjefen å mer til.

Han lovet å send meg e-mail når han viste at alt var ok.

Jeg sa til han at er ikke benken her kl 13.00 så er dere ansvarlig for mine tap i dag , har flere avtaler booket.  Så da om benken ikke kommer som bestilt .  Så fakturerer jeg dere for mine tap.

Han svarte meg jeg skal prøve å ordne det til deg, enda er jeg fryktelig sint , du vet når du nesten totalt har mistet trua på de så måtte jeg si , prøv er det samme som å gi fan , du må si til deg selv at du skal fikse det.  Noe annet i denne situasjonen er ikke aktuelt.

Vi avslutter samtalen, jeg må faktisk bare null stille meg 100% for å ikke totalt eksplodere.  Lenge siden jeg har blitt slik forbannet.  Blodomløpet hadde sikkert godt av det, men personen i andre enden fikk seg en prøvelse vær du trygg.

Men må si gutten lærte fort , fikk email å han fikk også de til å kjøre ut benken til meg 😘👌

Frustrasjon og store forventninger i samme følelse bidrar også til økt eksplosjon om ting ikke blir som planlagt . Godt at jeg fulgte magefølelsen å tok telefonen i mårrest .

Folkene de ordnet opp ellers hadde jeg ikke kunne starte opp i dag som planlagt .

Nå er det historie , bruk magefølelsen din når du kjenn at du e usikker.

Nå kom benken i skrivende stund, har fått den montert på rommet også kjenn jeg på den gleden .  Forventningen, spenningen som rir i meg  for øyeblikket. 

Akkurat som en forelskelse gjør med deg lykkelig. Deilig å ha realiserte drømmen min endelig.  Nå er det kunder som bare må finne veien til meg . Så skal jeg hjelp deg med spennings smerter også løse på muskel knuter. 

Gled meg oppriktig til å ta acton i dag 👌

Det å se businessen framfor seg nå ble enda mer spennende å gledelig. 

Må si magefølelse min er god på framover, så oppfordrer alle til å gå for sine drømmer.  Start opp din bedrift , gjør noe sprekt . Som ikke andre forventer at du gjør.

Kanskje har du lenge venter på å fri til dama de eller gubbeluren , er det også en flott ting å gjør .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Skap deg en nydelig dag du ❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg