En ubeskrivelig god følelse uansett ❤

Hei 😘

Da var arbeids helga over for denne gang, flott helg på jobb 😘

En fantastisk flott helg, godt å kjenne på den gleden , trivsel både med kollegaer og beboere. Det e samhørighet på høyeste plan , godt å både gled seg til slike helger .

Føler meg enormt heldig som har en slik flott plass å være på. Vi gir ekstra av oss selv , når trivsel også er i bunn.

Føler oppriktig at jeg levere, er på når en har slikt flott miljø 😘rundt meg !

En av de flotte beboerne sa til meg du har et så godt lag med beboerne her . Utrolig hyggelig å få gode tilbakemeldinger, det setter jeg så pris på . Det beviser også at jeg gjør en god forskjell mot de . Elsk jobben min ❤

Godt å kan gi av seg selv, vi får tilbake det signalet vi også sender ut .

Helgen kommer, å passerte i en fart der både jeg å de rundt meg, fikk den gode følelsen av å ha fått nøte helga  i godt selskap.

Når en har jobb, så går jo også dagen fort , så blir liksom ikke det store utfarten akkurat . Men det er ikke heller mitt hoved fokus heller .

En kjenn at en ønsker ikke lengre å haste av sted, godt å kan ladde opp også mellom slagene.

Bare det å kunne sove ekstra lenge om mårran uten å måtte opp , å haste av sted gjør så sinnsykt godt.  Når jeg jobbet så å si nesten alltid i helgene så blir det jo også mye skift der jeg må opp tidlig.  Så denne helga, fikk jeg en god følelse på at jeg hadde mer fri , god følelse gjør også at vi stråler å verden også ser at vi har det godt .

Hadde flere som ønsket å få litt tid med meg i dag, men jeg kjent på at dagen i dag trengt jeg kun for meg selv før jobb.

Viktig at vi tar oss tid til å lytte til oss selv, fordi vi brenner oss ut om vi ikke gjør det . Har bestemt meg for å gi meg også kjærlighet og omtanke, det betyr at jeg også tar vare på meg selv.

En haster mye av sted , i mitt liv så har vi et tids press å klokkeslett som vi har deadline på derfor må vi også husk å ta pauser i mellom slagene.

Det å ikke ha fri i helgene så ofte har kun hatt ei frihelg i år hjemme i Norge.

Så kjenn på at det hadde gjort seg med en helg der en kun hadde prioritert fremover, en ny flott epoke skal fikses fram .

Skulle nesten tro slik jeg er nå i mitt sinn at vinteren er over å sommeren e på tur igjen.  Føler at kroppen e smidig å lett , har jo begynt å komme tilbake til en mere spenstig kropp .

Må si jeg lik det veldig godt, å se at en får gode resultater etter å være bevegelse. Gir også meirsmak.

En ubeskrivelig god følelse uansett , skal utnytte den gode energien på opplevelser som også bidrar til at jeg også øker vekst i mitt liv. 

Vårt fokus , bidrar til at det vi fokusere på ,det tiltrekker vi oss Også i livet vårt.

Derfor fokuserer jeg alltid på det jeg ønsker å ha mye av i livet mitt , viktig at en tenker på dette .

Med disse ordene så ønsker jeg deg en flott kveld, gled meg så til morgen dagen, skal ladde opp til en ny flott dag 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg