I dag er det 2 mnd siden vi kom hjem i fra USA, California Los Angeles ❤

Hei 😘

I dag er det akkurat 2 mnd siden vi kom hjem i fra USA, California. 

Surralistisk at tiden har gått så hurtig unna.  De erfaringer en har tilegnet seg på denne tiden er veldig godt.

Kan ta tilbake blikk på turen hjem , kroppen å alt var så klar på å komme seg hjem til venner å bekjente.

Selv om vi hadde en magisk flott tur som vi kommer til å ta oss mange ganger igjen.  Vi ble også hel frelst i USA.  Kommer til å reise dit masse i  årene som kommer.

Det å oppleve denne kontrasten som er der nede mellom rik å fattig bidrar også til at vi lærer å ser hvilket godt system vi har i Norge.

Vi kan oppleve at mange sutter å jammer over å må betale skatt å avgifter.  Dette er jo også for at vi har et bedre system, i forhold til goder til de som ikke har det så godt her hjemme i Norge.  Så er det ingen som må leve på gata, men i usa så har de ikke disse ordninger som vi er vandt med.  Å kan få sosial støtte og kan ha sykepenger, penger i fra nav osv.

Har selv hatt dårlig økonomi så vet hva det også innebærer, det som er vi har større hjelp muligheter her å sosial støtte ordninger som vi burde sette mere pris på.

Selvfølgelig kan vi mislike enkelte skatter og avgift ordninger, bom penger og lignende mange bryr seg om bensin og diesel priser.  Har faktisk aldri brydd meg om det , har alltid  bare tanket opp å tatt etter hva penboka mi tilsvarer.  Eller du kan gjøre det på denne måten . Øke inntektene dine med hva prisen rundt deg er . Så slipper du også å sutter om hva som er dyrt å heller fokusere på å leve å elske og være.

Dette hadde lett kunne ha blitt tatt inn på skatten som vi uansett betaler.

Jeg eier mitt eget hus, jeg nå betale skatt på det. Eiendoms skatten den gikk opp og er selvfølgelig en beskatning som kommunen gjør for å kompensere for å øke inntektene sine.

Disse beløpene som vi må betale er jo også kun vi som har eiendom, jeg må jo betale en høyere pris en de med mindre hus eller leilighet . Dette hadde også enkelt kunne ha blitt tatt i skatte og avgift ordninger.  Her kan vi for eksempel synes at denne ordningen er urettferdig, men noen plass må pengene kom inn . Om det er til kommunen eller om det er til staten.

Uansett jeg betaler min skatt med glede , spesielt når vi vet hva det også dekker av goder i velferds Norge.

Vi kan oppleve at alene mødre får mye penger, å stønader i fra nav og stønad i fra pappaen til barnet.

Jeg registrerer at en del ikke alle er opptatt å få mest mulig penger i fra barnefaren. Jeg har en annen holdning der , ønsker ikke å gjøre meg avhengig av faren til mine barn.  Ønsker å kunne jobbe å tjene mine egene penger. Det å være frigjort til å klare det er også godt .

Vi viser også den vi faktisk tidligere har hått ett forhold til at tross alt så vise en respekt og ikke flår de så de blir ruinert.

Kjenner til ulike saker her hjemme i Norge som ikke er rettferdig i forhold til bidrag.  At pappaen skal måtte opparbeide seg lån på 6 siffer beløp pga at det å opprettholde høy status er viktigere enn at en kan være generøs mot begge parter.

Har aldri hatt sansen for slik oppførsel. Jeg forstår ikke at mennesker ønsker å gjøre seg avhengig av andre til å kan oppnå ting i livet. 

Gleden å kjøpe seg noe er når jeg selv har ordnet pengene.  Den følelsen kan ikke beskrives .

Jeg betalte ned 100000 tusen på huset mitt , det første året jeg var alene.  Den følelsen ga meg et bevis på at jeg hadde mye positiv i meg, også klarte jeg også de mål jeg hadde satt meg.

Banken skjønte ingen ting hvordan jeg alene hadde klart å håndtere alle mine utgifter .

Jeg hadde i alle fall vært ærlig  i banken å den karakteren jeg sa jeg var kom også godt fram i tallene i banken.

Må si at jeg har fått sykt mange spørsmål om hvem som har sponset meg med USA turer og alt jeg har gjort opp igjennom årene .

Frøken strøken har i hele år jobbet 40 til 60 timers uke i ordinær jobb .  Pluss mine binære jobber.  Så en kan ikke si noe på min arbeids moral.

Er en arbeids narkoman i stor stil digg å sett meg høyere mål , å det å press meg selv digg jeg veldig . Får et adrenalin kikk av det.

Om du e på sykkel tur , å sykkel i terrenget å våger å ta en utfordring som du ikke før hadde turt .
Så kjenne du også det adrenalin kikket . Den følelsen e så digg.

Jeg elsker å lykkes å mestre nye oppgaver, bruk ofte Pippi koden dette har jeg aldri gjort før så det klare jeg garantert.

Vi må våge litt mere, sett oss på kartet , skap en historie som bidrar til at folk også ønsker å kopiere deg å samtidig du vil også være en tiltrekning punkt alle ønsker å være som deg . Å alle vil ha en bit av deg , du blir som en magnet. Tiltrekker deg mennesker som ønsker å ha mer av deg.

Du blir uimotståelig!

Pga at det du gjør så lykkes du , du våger mere også sist og ikke minst.  Du har ikke brukt en skitten metode og metodikk for å kom deg fram her i livet .

《Det lønner seg også i det lange løpet, vi blir hentet inn om våre hensikter ikke er gode.》

Ofte kan vi føle at ting går før sakte, men vi skal være evig takknemlig for at ting både modnes å går i rett takt .  Fordi vi lærer i det , å tilegne oss det vi skal. Både av kunnskap og balanserer en indre ro.

Ting skal ikke haste av sted , selv om jeg  ofte selv må sette min egen fart ned , fordi når vi er kin og ønsker å oppleve masse , så må vi også sett oss ned , tvinge oss å være alene . Reflektere over livet , tanker å lær oss å ha tolmodighet.

《Tolmodighet er en dyd av nødvendighet 》

Disse ordene bruke min generøse bestemor å si til meg, jeg har alltid hatt det litt travelt med å få ting gjort, når jeg har et mål å ser mulighetene.

Mamma sa at du Elin – Weronika, med deg er det alt eller ingen ting.  Hun har så rett, der jeg er lik min far, i mine pauser klekker jeg ut en ny idé som bare jeg reflekterer over . Så da kan jeg se ut som jeg er lat et sart øyeblikk, men det er også godt kamuflert.  For at mine konkurenter ikke skal vite hvor de har meg ❤

Ønsker deg en riktig nydelig dag 😘

Oppriktig takknemlig for at du leser det jeg skriver, tusen takk ❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg