God magefølelse 👍

Hei 😘

God morgen, godt våkne opp til en ny flott dag 😘🍁🍂🍃

Godt å kan nyte å være litt lat på mårran , ofte så må en haste av sted.

Nesten som du bare tar TE posen i kjeften, å mannen vil ha meir av deg å ber om å få litt tid , men du har det travelt. Karriere kvinner er liksom ikke akkurat som de andre kvinner.

Flott kledd i uniform, lett å tenne på  bare å snu seg så mannen får utnytte deg rått å litt lenge så han er godt fornøyde , mens du har TE posen i kjeften å tar din etterlengta te . Dette kalles multitasking.  Hvem har sagt at vi kvinner er rådlaus?

Når økten e ferdig så er det bare å trekke ned antrekket, å haste av sted til jobb. 

Denne reklame filmen digg jeg så , fordi den representerer oss kvinner ganske godt, når vi er på topp , vil lykkes også får vi dårlig samvittighet for absolutt alt og alle. Vi vil jo tilfredsstille alle å være på , det er en balanse gang som ikke alltid er like lett . Hvem har sagt at livet er for amatører å at livet skal være så jævlig lett ?

Derfor må vi vie plass til ego tid , kun oss selv som bestemmer.  Har vi tengt å nå høyere enn andre medsøstre? Så må vi låne hjernen oftere i fra en mann.  Så nå tenker du sikkert hvorfor det ?

Enkelt forklart mannfolk de tenker ikke like mye med følelser som vi kvinner gjør . Å de legger ikke følelsene i det de gjør som vi kvinner  gjør.

Det er også når en mann ønsker å starte opp en business, så trenger han ikke her heller å kunne alt før han starter opp. Men derimot en kvinne hun venter til hun kan alt 100 % fordi vi kvinner har det for oss at vi skal kunne alt å derfor venter vi på å sett idéen i gang.

Derfor så konkludere jeg her med at vi kvinner må slutt å bekymre oss for de utfordringer som vi møter på . Vi må heller våge mer, også slutt å få dårlig samvittighet for de som en må utsette avtaler med. Det er viktig at folk respekterer våre svar og våre avgjørelser akkurat like mye som de respekterer sine egene avgjørelse og om det hadde vært fra en mann.

Derfor så får vi dårlig samvittigheten, over for de vi ikke får nok tid til . Vi sliter mere med å klare å null stille oss.
Ofte så har jeg hatt lyst til å lære mer av mannfolk å kutte å tenke , kjenn på dårlig samvittighet, også være mer ego å ikke alltid må se oss tilbake.  Pga at vi igjen også får dårlig samvittighet pga av våre avgjørelser på ting vi har bestemt oss for å gjøre eller ikke gjøre.

Det tok meg 32 år å lære meg å si nei til folk uten at jeg hadde dårlig samvittighet hele dagen, å klare å si nei med et smil . Dette er en kunst men vi må våge å vær oss selv .

I natt har jeg sørn med drømt om livet å framover, jeg er en karakter som tar med meg søtt og salt i drømmen. Alt var så virkelig å kunne like godt ha fått drømt videre men magefølelse min er på rett kurs ❤👈💪👈😘👈 wooooow gled meg 👍

Kaffe duften e digg nå blir det mere planlegging å refleksjon over framover.  Kunne ha holdt på i hele dag hadde det ikke vært for at jobben kaller på meg i ettermiddagen.  Den gode energien er til å ta å føle på .

Love it, magisk tid framover.  Er til å ta å føle på akkurat som i en god kjærlighets akt der vi viser hva vi er gode til å få tilfredsstilt motparten slik at motparten fremdeles kjenn at du er der , tenker at det er innafor ❤

Skap deg en nydelig dag du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg