Yes bedre energi ❤

Hei 😘

Dagen i dag har vært topp , oppe tidlig , å nyte kvalitetstid e gull😘

Dagen går unna, spesielt når en også har nok å fylle dagene med.  Kjenn på kroppen at jeg kribbler etter å få ting gjort.  Har du noen gang kjent på det samme? At tiden står stille , å samtidig kan en føle å kjenn at vi ikke alltid strekker godt nok til rundt om kring.

Ser også rundt meg at en er ikke alene , vi har alle vårt å holde på med . Vi har ofte ikke god nok tid, til akkurat det vi ønsker å gjøre. 

Skal uansett jobb ut min drøm , mitt lille prosjekt, kroppen er akkurat i den rette kreative bobbla.

Du vet når våren kommer å vi skal fikse og alt til sommeren, også kommer høsten å vi skal fikse til vinteren.  Akkurat du skjønn , nå må dekkkene opp i fra kjellern, alt ute ting inn slik at vi ikke opplever at UPS snøen kom å overasket oss.

I år har jeg tenkt å overaske både deg å snøen!

Hadde jeg vist at året 2017 skulle gi meg så sinnsykt mye forandringer, oppturer , gleder , å igjen nye utfordringer.

Så hadde jeg sikkert sagt jeg tror ikke det helt før jeg har fått oppleve det.

Vi er skapt slik at vi må ofte erfare ting å opplevelser før vi kan si at jeg skjønner , eller klare å sette oss inn i den opplevelsen.

Det å ha fått opplevd alt det hyggelige i år er så unikt, har vært på mere reiser i år en jeg noen gang har vært på i mitt unge liv. Sier også sitt i forhold til hva jeg har prioritert opp gjennom årene.

Jeg har også jobbet mere enn de andre årene , for å lykkes her må jeg også kun være i gode relasjoner.

Vi lykkes med våre valg å mål .

Helge følelsen er god en har liksom et annet nivå, vi er i bedre stemning , vi stiller ikke så veldig høye krav til en selv og de omgivelser som er rundt oss.

Regner med du også kan kjenn på at nå skal vi gjøre det og det for å fikse hjemme, ta litt tak.  Slik at vi får det mere på stell . Jeg har sett litt på program på teven der de rydder opp å maler og hjelp folk som har rot hus .

Akkurat når jeg så på det programmet så kjent jeg på dragningen til å få kastet masse å fått bort mye . Vi samler ofte på for mye , jeg som har et lite fotball lag av barn hjemme kjenner til at enklere ting blir det fort litt før mye av.

Du kjenner deg sikkert igjen du også , så bare heng deg på å bli inspirert til å få kastet masse å være klar til å ta i mot vinteren ❤

Så det skal bli godt å få startet med det å etterpå så blir det så mye bedre , en sett slik pris på alt en har fått bort også .

Skaper ny energi, også får vi vasket rundt over alt. 

Sitter å funderer nå på hvor i huset jeg kan starte opp med den nye  bedriften min . Bare tanken på å få satt i gang å kan si det til hele verden gled jeg meg til .

Skap deg en nydelig kveld du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg