Redd for å hoppe i noe en ikke vet resultatet på

Hei 😘

God morgen, en ny flott dag å våkne opp til.  E veldig kaldt i dag, en merker godt at vi snart på juster antrekket.  Ikke lenge før vinter klærne må fram.

Høsten e nydelig på alle måter, godt å se at sol og høst Fargene bidrar til å sette et ekstra flott preg over høsten. 

Nydelig dag å våkne opp til må si at humøret var kanon når jeg våknet .  Men, ble enda bedre når en ser det nydelige været vi har.  Sol e terapi for både kropp å sjerl.

Godt å bruke formiddagen på frilans jobben min, å få gjort unna litt .

Har ettermiddag skift, så e godt å bruke formiddagen på det som også gir mening.

Uka kommer til å bli hektisk men eg lik at en har litt ekstra å gjøre, har bestemt meg for å få lære mer om ulike ting som en har i jobben som frilanser.  Derfor har jeg meldt meg på et gründer engasjement i morgen, på morran også et på kvelden . Blir litt koslig , det er ofre når vi henger med de rette folkene . Er det miljøet at også vi kommer opp med nye ideer for hva vi kan gjør.  For å lykkes i karrere valg å den binære jobben som en har. 

Jeg har et motto en skal digg det en gjør også skal vi gled oss til jobben. Er enda i planleggings stadiet på en idé, men har fått flere som har sagt til meg gå for det .

Hvorfor er vi så redd for å hopp i noe vi ikke helt vet resultater på ?

Vi er skrudd slik sammen ofte at vi utsetter å utsetter , fordi kanskje det ikke er rett osv. Vi må ikke vær redd for å bevege oss dit vi har drømmen vår . Også lærer vi stadig vekk nye metoder for å lykkes.

Når jeg tenker på dette så kjenn jeg på at dette kan jeg faktisk kombinere med alle salgs jobbene som jeg har, da kan jo også de vokse i takt med at jeg jobber ut både navnet mitt.  Å hva jeg faktisk er god for .

Er vel mange som sier for deg selv du jobb opp navnet ditt? Hele Rana veit jo godt hvem du er , du e jo kjent pga pappaen din og Helma Holmen familien din . Pluss så har du jobbet deg godt opp med jobben i restauranten på meyergården og innen for helsesektoren. 

Jo takk bruk jeg alltid å si, kjekt at en er kjent, å folk vet hvem jeg er , det e jo noe positivt å vite at en e kjent pga at en har jobbet i ulike bransjer. Hadde vært trist om en hadd vært kjent pga annen måte.  Som en selv ikke ønsker å ha noe eierforhold til.

Uansett så ble jeg opplært hjemme til min pappa  , hvor viktig det var å jobbe opp navnet sitt. Være punktlig, ikke ha fravær , gjøre en god jobb, være blid og positiv , motivere andre å være et godt forbilde.

Har i alle år jobbet med dette å hatt pappa sin stemme i bakhodet, å strebet etter å gjøre en god jobb. Vi må ofte sett våre nære å kjære i de situasjoner som vi er oppe i på  jobb , for at vi kan gjøre en god jobb . Fordi vi ønsker aldri at våre egene får dårlig behandling eller blir bare stuet bort.

Jeg er kommet til et punkt i livet mitt der forandring å nye muligheter er noe jeg virkelig skal jobb mer for å lykkes. Når jeg gikk over i fra resturang bransjen til helsesektoren så økte jeg betraktelig i lønn . Nå skal jeg regne på det hva en kan tjene på å gjøre en forandring. 

Som kommer til å bli til det bedre.

En skal være så tøff at en går ut av sin konforsone å gjør ting en ikke har gjort før.  Godt å være litt modig. 

Jeg har allerede startet litt med det jeg ser for meg kan bli min drømme jobb. Så godt å kan prøve det ut, pluss at jeg også får tilbakemelding på jobben jeg gjør med en gang.

Kult å kan ha flere ben å stå på, digg at en ikke e så sneversynt at en kun må jobb på en å samme plass livet ut .

Jeg er skapt slik at det å ha forandringer som bidrar til at jeg utvikler meg e viktig, en blir fort lei de rutine jobbene som en før ofte går i et kjedelig spor. Akkurat det samme år ut å  år inn.

Må si jeg e glad jeg liker variasjon å gjør noe for at jeg skal komme meg videre å lær mer. Takknemlige for det helt sikkert.

0 kommentarer

Siste innlegg