Takk uka som gikk , vi lærer stadig vekk nye metoder 👍

Hei 😘

Da e helga over, å nå er det bare å takk for alt en har fått erfart å lært i løpet av denne uken.

Vi lærer ofte mye om oss selv , når vi også åpner opp til det .

Må si jeg har vært veldig flink til å gjennomføre de mål som jeg har satt meg .  Godt å bestem seg for å ta acton i livet å gå for det vi baner vei for.

Ved å reflektere mer over ting som ikke vi alltid forstår, noe vi kanskje ikke ønsker å være med på . Så har jeg fått erfare at ved å presse seg selv litt , å våge litt mere så vinner vi også over vår frykt å det som også holder oss igjen.

Ved å bruke positiv tid , som å gå tur eller bruk tiden på det som igjen bidrar til at du får sortert dine tanker å fått et bedre fokus . Så finn din måte på å gi dagen din en bedre mening enn å hele tiden fundere over livsproblemer eller hinder som ofte kun e bare bagateller.

Gled meg til å ta fatt på en ny uke , der trenings for meg kommer til å stå høyt i kurs.

Samtidig kommer også det til å bidra til økt livskvalitet, utholdenhet, bedre fokus , flinkere til å rydde plass til det som er viktig.

Når vi ønsker å lykkes å har mål framover . Så skal vi også fokusere på å nå målene sine. E viktig at en trekker mot det miljøet en også får det beste ut av oss. Ved å være løsnings orientert å bestem oss for å lykkes så gjør vi også det .

Når vi også tilbringer tid med mennesker vi trives sammen med.  Så bidrar de til at vi blir en bedre utgave av oss selv, pluss så kommer vi i det elementet at vi våger å vær oss selv.  Vi er totalt avslappet , da kommer også våre kreative idéer fram .

Når jeg kjørte hjem i fra jobb i kveld, fikk jeg en god idé som kan være en god gründer mulighet.  Skal denne uka bevilge tid å oppsøke det rette miljøet for å kan gjøre idéen min levedyktig.

Mamma og pappa lærte meg mye men det de også fokusere på , var at jeg aldri måtte gi opp, når jeg hadde satt en drøm et mål eller hva det måtte være så skulle jeg gå for drømmen min.

Oriflame sin foretnings idé ble laget hjemme ved kjøkkenbordet.  Så kan jo min idé gå godt ann selv om den ble skapt i bilen 👍

Vi skal aldri bli rådlaus vi skal heller tørr mere å gi mer fan i hva andre syns å mener.  Digg de menneskene som har gått for drømmen sin.  Både i karriere privat og offentlig sektor . Det e modig å ta veiskille innen for karrieren sin en opplever også at når en har lært mye, så sitter vi også på mere erfaringer som faktisk ofte er bra å ha uansett om det er jobb relatert eller privat.

Nå er det kvelden her , takk for en flott dag.😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg