Full av positiv energi Love ❤

Hei 😘

Søndag e en nydelig dag 🍂🍃🍁🌞 må si godt å få mårran med seg.

Kom nettopp hjem i fra en flott gå tur i klokkerhagen i dag , må si det å være i god gjør enormt mye med oss .

En får et bedre fokus å en opplever faktisk at energien å mitt fokus e totalt endret . Merk også at jeg blir påvirket av flotte folk rundt meg, også har jeg også påvirket andre til å gå turer sammen med meg.

En opplever også at det ikke alltid passer for oss å møte andre, for gå sammen derfor har jeg presset meg selv, til å gå egen turer . Godt å få melding i fra gode venner at de ønsker å gå tur sammen med meg.

Føler faktisk at jeg er et nytt mennesket etter å ha vært ute , møtte i dag på en del slekt som en ikke ser så ofte, hyggelig å kunne få slå av litt kjapp prat .

Vi sees jo ikke like ofte som før, er jo slik det er . Blir litt satt ut da pensjonistene er så opptatt at en ikke får til å booke en kaffe sammen på stående fot.  Men det er slik vi ofte er , haster oss av sted å ikke alltid tar oss tid til å bare være.

Jeg bestemt meg denne uka for å press meg mere med å vær med aktiv , jobb mere med salgs jobben i frilans jobben min. Det å utvikle seg i mitt eget e så godt .  DETTE har jeg oppriktig fått gjort har vært flink!

En ser nå mere løsninger og samtidig at en har vært så flink å fått tilført mer kunder så har jeg også mye mer å jobbe mot.  Det gir meg ekstra stå på humør når en også lykkes i denne arenaen også.

Det blir slik at når vi gled oss å har det gøy så smitter også dette med i alt vi foretar oss .  Vi ønsker kun å være i gode relasjoner.  Vi lykkes også når vi har det godt i livet.

Det å gjøre små forandringer bidrar faktisk til en stor forskjell.  Ser faktisk bare hva trim turene har gjort før meg på alle plan .

Så da kan vi også tilføre små forandringer i alt vi ønsker å bli bedre i så lykkes vi med det også ❤

Helga går sykt fort må si jeg synes fredagen var nettopp her også er det søndag som en skal avslutte flott, slik at en bare kan glede seg til å ta fatt på ei ny flott uke.

Har satt meg mere mål å ønsker for framover, jeg gleder meg sykt mye på alt en skal utrette å bare det å bestem seg for å få ferdig mere på bokprosjektet mitt, har heldigvis fått skrevet mye her også .

Bare det å gled seg til å ha en fridag da jeg kan hente opp skrivegleden å få ned mere. En kan oppleve at en står litt fast i oppgaven, derfor ting også har tatt litt tid.

Målet med bokprosjekt mitt var at det skulle kombineres mellom jobb å alt jeg gjør utenom. Da jeg kontakter forlaget før jeg startet å skrive boken.  Så sa hun i fra forlaget, sett i gang du e rå.

Hun fikk gåshud av å høre hva jeg skulle skrive om , jeg hadde jo aldri før tatt slike  seriøse telefoner, så jeg ble jo meget beveget jeg også. Kjørte i fra jobb på Hauknes da jeg fikk telefonen i fra henne, da vi avslutter samtalen var jeg både beveget å rørt til tårer .

Bare de svarene jeg fikk bidro til at jeg da banet meg en ny vei som jeg oppriktig ser fram i mot å kunne få fullført .

Opplever at ved å skrive så bidrar også det til terapi og samtidig at en får en dypere forståelse for mammas savn etter den datteren hun måtte gi i fra seg . Samtidig så skjønne jeg også at hun og jeg fikk det tette båndet.

Jeg får også en større forståelse fordi mamma måtte være mye alene å følte for å ha egen tid .

Dette har lært meg mye opp igjennom årene, at vis raushet, respekt og tolmodighet mot andre å de som står meg nær i livet. Det betyr enormt mye, både for meg og den det gjelder.

Skap deg en flott søndag 😘🍂🍃🍁🌞

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg