California en opplevelse ❤

Hei 😘

En nydelig å aktiv i dag også 😘

Været e topp varmt og godt, vi har badet og fått solet oss .

Jeg å minste gull vi har fått kost oss masse i dag også . Var å fikk oss en god indisk lunch i dag.  Godt å kan prøv annen mat her en bare Amrikansk mat.

Det å ladde opp batteriene e godt å samtidig nødvendig. Vi klarer ikke å prestere om vi ikke har rett variasjon i hverdagen .

Ferie tid e også som en jobb på en måte . Vi må vise rett hennsyn til hverandre.  Er ikke som å være hjemme å kan trekke seg tilbake. Føler at vi i grunn har vært veldig flink til å gi hverandre rett pusterom til å være i sitt eget.

Det å feriere med ungene å ikke ha andre voksne å prat med. Kan være litt ensomt, men har kompensert dette med å lese bøker . Observere hva som er her og samtidig ladde opp.

Dagene går fort på ferie, ikke mange dager før vi er hjemme i  moder
Landet 😘

Kjenner at det også blir godt å komme hjem til venner og familie. Det å komme i gang å få jobbe mere , skrive på boks prosjektet mitt , på denne turen ble ikke det å skrive på boken det store.  Men det kommer dager etter dette .

Det å oppleve California på sommern var veldig godt.  Se på de plassene vi har vært på i januar . E også kult en føler seg som hjemme på en måte . Litt i alle fall, litt surralistisk at vi er på vår 4 USA å skal planlegge ny tur snart 😗

Har blitt veldig glad i dette landet å ønsker selvfølgelig å se flere plasser.  Det e sykt stort her og det er nødvendig med lengre tid på å bli kjent.

Føler at på denne turen har vi klart å fått sett mere , både av området.  Å det å få oppleve på gaidet turen vi hadde i Hollywood var en opplevelse i seg selv.  Det å se hvor kjendisene bodde er litt kult å ha sett.

Nå skal vi ut å spise en bedre middag, stor ungene e ferdig på møte . Så nå skal vi kos oss sammen ❤

Skap deg en nydelig kveld , du som e hjemme i Norge skap deg en nydelig morgen du skjønne 😗

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg