Hyggelig vennskap som ble skapt i 20 årene er like heit i 40 årene

Hei !

Hatt en veldig hyggelig dag , startet perfekt med litt hage arbeid og kaffe ute på altanen min. Godt å få gjort en del ute, da det ble så godt et vær.

 

Hadde en avtale i byen , skulle møte en god kollega i fra Lønsdal , i fra min tid som servitør på global hotell. Da vi møtts blir det også gode minner blusset opp ,  som var på den tiden. Hyggelig å kan bevare gode vennskap i fra da en var tidlig i 20 årene , og nå …over 40 snart !

Veldig hyggelig av både Tove Berg og  Rune Berg , selveste Ordfører i Saltdal  , de var så generøs og gav møsbrømlefse til solstua i dag. Vil bare si at dette falt i god smak til de alle sammen , veldig flott av dere !

 

Det sies at alderen e bare et tall på et papir og det er faktisk sant, en kan være opp i årene å være yngre enn de som er yngst , også selvfølgelig kan det være motsatt at den eldste e eldst uansett i det indre.

 

Vi er ofte opptatt av at de ytre er ikke alltid like perfekt, men om vi blir mer glad for hvor godt vi har det her hjemme så tror jeg ikke folk hadde klaget så mye.

 

– Vi kan alltid justere de ekstra kiloene vi har og det vi mener vi bør forandre på. Ofte er det kun vi selv som ser de feil vi har , tenker at vi bør være flinkere til å rose andre, fordi mange har det ikke så lett. ofte er det slik at vi er i vår egen boble og ikke kommer ut av det vi sliter med.  Vi må våge å bruke vår stemme , til andre.

 

En person sa til meg at alle legger ut skryte bilder å facebook , det er ikke noen som har det godt alltid.  Det stemmer selvfølgelig , til dels men hvordan jeg eller du velger og leve livet vårt så bestemmer også jeg og du hvor mye vi ønsker å juge . Har vi tilegnet oss et mønsteret vi må skru tykt på fordi vi er så jælig opptatt av mest likes på face ,  så har vi også et jævlig stort problem!  Jeg forholder meg til å være ærlig med det jeg legger ut er så mye lettere da!

Det som jeg bruker å si jug en på facebook så er det jo mest deg selv du lyger for , fordi du skaper deg et liv som ikke er ekte og det å skape deg et slikt liv er jo også mer frustrerende for en selv i det lengste .

Har også fått hørt at jeg skryter for mye , men har også sagt lik du ikke det jeg skriv så gi helvete å les…..fordi da var det  ikke til deg jeg skrev disse ordene … Har også skrevet i ett annet innlegg , jeg svarer ingen negative meldinger , så de som ønsker å bruke tid på å skrive noe som ikke jeg svarer på skjønner også nå at dere får ikke svar. 

 

 

Sikker vi oss mer fram så blir vi også en mer synlig person ikke sant , flere får også mye de ønsker og si om deg osv. Har opplevd flere av tidligere venner som prater om meg til andre som jeg har som nære venner. Dette er ikke alltid like hyggelig , men det er ofte slik da folk ikke helt forstå min greie og hvordan vi klarer oss med de høye utfartene til USA og lignende.  Det er ikke alltid en ønsker å informere alt og alle den misunnelsen som rår over folk e tragisk og at andre ikke ønsker at en skal lykkes er også bare kvalmt, men jeg har valgt og bruke min stahet , rist av meg dritten og gå min vei.

 

Fordi vi får det vi gir andre , så derfor må en noen ganger ta noen valg og kutte folk. som også ikke bidrar til at du har det bra, de som kommer med tragiske situasjoner , som en kan kjenne enda e kvalmt enda bare en tenker på det……!

 

 

 

Bare flytt blikket ditt litt ut over i verden , jeg har som sagt reist en del nå i år og har sett på fattigdom og de sosiale godene vi har her hjemme i Norge, må ingen klage på…… fordi vi vet ikke hvor godt vi har det.

USA hadde en nedgangstid og de som hadde god  økonomi måtte selge husene sine , fordi de plutselig ikke hadde jobber . Mange av de er nå i dag fattig å har ikke klart å komme seg på det nivået som de var på…  De er utliggere og må gå i søppla for å finne mat, det synet da jeg og min sønn spiste en bedre middag på restaurant var sterkt. Det fikk også meg til å reflektere mer over hvor godt vi har her hjemme. Samtidig så kan vi bidra til å motivere andre til å lykkes.

 

Jobber ved en demens avdeling og der er det alltid hyggelig og veksle ord med de , en lærer også at livet slutter ikke slev om de får noen hinder. Den gode livskvaliteten til enkelte er bare herlig. Jeg er også kjent for å våge å snakke med dem. Synes det er så kult og bli kjent med de en skal hjelpe ,og vi er også bare mennesker.

 

Skap deg en nydelig natt !

 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min !

 

MVH

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

1 kommentar
    1. Siden jeg har lagt ut navn og e-postadresser m.m. til titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn. Det har jeg fortjent.
      Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog
      Drammensveien 507, leilighet 119
      1363 Høvik
      Tlf 99424084
      E-post: [email protected]
      Personnummer: 25077030568

Siste innlegg