Spenning i kvardagen, vis at vi lev ❤

Hei  😗

Godt å kom hjem, sola skinner enkelte naboer klipper plæna, jeg digg å nyte litt 😙 Etter endt flott arbeids dag e det innafor å slappe litt av .

Føles nesten som det er flere måneder siden vi hadde go været . Nå har vi endelig fått kjenne på noe så behagelig som Sol , nyte somnerduft, ny klipt gress e så god en duft .

Det e så kanon nydelig ute , frodig , grønt å vakkert !  Lika å kjenne sommer varmen, skal nytes i dag helt sikkert.

Kjenne nå at det e godt med sommer ferie på ungene, selv om jeg selv e i full virke.  Nå kan vi bare nyte livet sammen . Har mange ting en ønsker å få gjort , har heldigvis fått mer framdrift.  Uansett så rekk en ikke alt en har planlagt.  Det betyr ikke så mye , en trenger variasjon å må være flink til å gjøre noe annet.

Merker det godt etter at en har vært på jobb en hel dag, selv om en har hatt det hyggelig.  Så e det så godt å gjøre noe helt annet 😙

Bare å ladde opp til siste arbeids helga før usa igjen 😘  Har stått på noe sinnsykt, men godt da en har belønning i form av enkelte goder. 

Har bestemt meg for å gi meg mere, da jeg står slik på. Så ser ut som det ordner seg for frøken strøken , på flere fronter 😙 godt å se at  belønning for mye strev. 

I  neste uke akkurat  nå er jeg i San Diego 😙 snart er vi på reise. Så jeg og eldste sønn min drar.  Så jeg også en ny ting i boks om det er det jeg vil😙

Når jeg skrev min 2 års plan hva jeg ønsker å oppnå, så har jeg også gitt plass til å kunne justere , fordi vi kan endre oss. Dette har selv jeg fått erfare flere ganger, at det jeg ønsker å gjøre i karriere og ellers, der har jeg også endret kurs .

Godt å kunne gjør det , vi lev for fan her å nu , våg å gå for det du gløder for . Ikke lev et kjedelig liv.

Kjenner hele kroppen har sommer fugler i magen, både forventninger og spenning.  Godt å kjenne på denne følelsen 😘

Det er både framgang i jobb og på ellers . Godt å ha det som en ønsker  i livet, pluss gi plass til det som skal komme inn i livet ditt.

Skap deg en nydelig dag 😙

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg